Έλενα Παπαρίζου: Πλησιάζουν οι οριστικές εξελίξεις στη διαμάχη με τον Τόνυ Μαυρίδη για τη βίλα

May 9, 2025


Στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 παρουσιάστηκαν όλες οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της μεζονέτας στη Γλυφάδα, την οποία είχαν αγοράσει από κοινού με δάνειο η Έλενα Παπαρίζου και ο Τόνυ Μαυρίδης, όταν ήταν ζευγάρι. Μετά τον χωρισμό τους, όμως, το ακίνητο έγινε αφορμή για δικαστική διαμάχη.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


Στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 παρουσιάστηκαν όλες οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της μεζονέτας στη Γλυφάδα, την οποία είχαν αγοράσει από κοινού με δάνειο η Έλενα Παπαρίζου και ο Τόνυ Μαυρίδης, όταν ήταν ζευγάρι. Μετά τον χωρισμό τους, όμως, το ακίνητο έγινε αφορμή για δικαστική διαμάχη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.