Νίκος Γαλανός: «Η Μαρία Ιωαννίδου δεν θέλει να λέω ότι ήμασταν συμμαθητές για να μην καταλαβαίνουν την ηλικία της» – Ξέσπασαν σε γέλια στο Σούντιο 4

May 9, 2024


Ο Νίκος Γαλανός ήταν καλεσμένος την Πέμπτη 9/5 στην εκπομπή Στούντιο 4 με τον ηθοποιό να κάνει αποκαλύψεις για την πολυτάραχη ζωή του, όπως αυτή για τον σχετικά άγνωστο αρραβώνα του με πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό.Στη συνέχεια, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις σπουδές υποκριτικής που έκανε και στο γεγονός πως η γενιά του έβγαλε σπουδαίους συναδέλφους του, που χάραξαν ο καθένας από αυτούς τη δική τους πορ…


Ο Νίκος Γαλανός ήταν καλεσμένος την Πέμπτη 9/5 στην εκπομπή Στούντιο 4 με τον ηθοποιό να κάνει αποκαλύψεις για την πολυτάραχη ζωή του, όπως αυτή για τον σχετικά άγνωστο αρραβώνα του με πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις σπουδές υποκριτικής που έκανε και στο γεγονός πως η γενιά του έβγαλε σπουδαίους συναδέλφους του, που χάραξαν ο καθένας από αυτούς τη δική τους πορεία στο χώρο.

Μια από αυτούς είναι και η Μαρία Ιωαννίδου. Με χιούμορ μάλιστα αποκάλυψε ο Νίκος Γαλανός, πως η Ιωαννίδου δεν θέλει να αναφέρει ότι ήταν συμμαθητές για να μην γίνεται γνωστή η ηλικία της.

Δείτε επίσης: Μαρία Ιωαννίδου: «Θα μπορούσα να κάνω μήνυση στον κύριο…» – ”Πυρ και μανία” με τα δημοσιεύματα για την ηλικία της

Το χιουμοριστικό σχόλιο του Νίκου Γαλανού για την ηλικία της Μαρίας Ιωαννίδου

«Η τάξη μας είχε ενδιαφέρονται παιδιά που έκαναν καριέρα. Ο ένας από αυτούς είναι ο Τερζόπουλος και ο άλλος ήταν ο Λευτέρης Βογιατζής. Η Μαρία Ιωαννίδου, που δεν θέλει να το λέω για να μην καταλαβαίνουν την ηλικία της. Τότε πρέπει να ήταν 7 χρονών, κάπου εκεί… Τρώω κλοτσιές άμα λέω την ηλικία, γιατί εγώ λέω την ηλικία μου, δεν έχω πρόβλημα… Τέλος πάντων», είπε ο Νίκος Γαλανός.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.