Justin Bieber: Θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά – Έγκυος η Hailey Bieber (Φωτογραφίες)

May 9, 2024


Μια πολύ ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή το βράδυ της Πέμπτης 9/5 σχετικά με τη ζωή του Justin Bieber και της συζύγου του Hailey Bieber, καθώς το ζευγάρι ανακοίνωσε με τον πιο τρυφερό τρόπο πως περιμένει το πρώτο του παιδί.Justin και Hailey έκαναν μια ανάρτηση στο instagram με την νεαρή να ποζάρει στην αγκαλιά του τραγουδιστή με φουσκωμένη κοιλίτσα. Κανείς δεν γνώριζε αυτήν την τόσο ευχάριστη είδηση…


Μια πολύ ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή το βράδυ της Πέμπτης 9/5 σχετικά με τη ζωή του Justin Bieber και της συζύγου του Hailey Bieber, καθώς το ζευγάρι ανακοίνωσε με τον πιο τρυφερό τρόπο πως περιμένει το πρώτο του παιδί.

Justin και Hailey έκαναν μια ανάρτηση στο instagram με την νεαρή να ποζάρει στην αγκαλιά του τραγουδιστή με φουσκωμένη κοιλίτσα. Κανείς δεν γνώριζε αυτήν την τόσο ευχάριστη είδηση μιας και πριν από καιρό είχε γίνει λόγος για κρίση στη σχέση τους (δείτε εδώ πως απάντησε η Hailey).

Η ανάρτηση της Hailey Bieber για την εγκυμοσύνη της

Κάθε άλλο λοιπόν παρά κρίση υπάρχει ανάμεσα στο ζευγάρι και έτσι σε λίγο καιρό ο Justin Bieber και η σύζυγός του θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά! Η ευτυχία στο πρόσωπο τους μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν αποτυπώνουν πόσο πολύ ήθελαν να δημιουργήσουν δική τους οικογένεια. Το φύλο του μωρού και οι μήνες της εγκυμοσύνης παραμένουν για την ώρα άγνωστα, ωστόσο το πιο πιθανό είναι η εγκυμονούσα να έχει κλείσει τους πρώτους και πιο κρίσιμους 3-4 μήνες της κύησης.

Το νυφικό της στον γάμο τους

Έπειτα από 5 χρόνια γάμου η Hailey Bieber αποκάλυψε για πρώτη φορά το νυφικό της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η αφορμή; Η επέτειος γάμου, με τον καλό της και πασίγνωστο τραγουδιστή Justin Bieber. Πάμε να το δούμε και να το σχολιάσουμε.

Επέλεξε ένα μακρυμάνικο νυφικό, με όλη την πλάτη έξω και με μεγάλη ουρά. Το ιδιαίτερο στοιχείο στην εμφάνιση της όμως είναι το πάρα πολύ μακρύ πέπλο, το οποίο ξεκινάει από τα μαλλιά της και καταλήγει πολλά μέτρα μακριά. Στο τελείωμα του γράφει με λευκά γράμματα “Till death do us part”, που σημαίνει “Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος”.

Hailey Bieber

Instagram

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.