Ελένη Φουρέιρα: Η απάντηση για την κίνηση της στην Eurovision που “έκαψε” τη χορογραφία της Μαρίνας Σάττι – «Το είπαμε και…»

May 9, 2024


Την Ελένη Φουρέιρα συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες στο αεροδρόμιο Ελευθέριο Βενιζέλος κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα από το Μάλμε της Σουηδίας, όπου τραγούδησε στην έναρξη του Α ημιτελικού της Eurovision και για ακόμη μια φορά αποθεώθηκε τόσο από τους Eurofans όσο και από όλη την Ευρώπη και όχι μόνο.Η τραγουδίστρια απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ενώ δήλωσε την ανυπομονησία…


Την Ελένη Φουρέιρα συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες στο αεροδρόμιο Ελευθέριο Βενιζέλος κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα από το Μάλμε της Σουηδίας, όπου τραγούδησε στην έναρξη του Α ημιτελικού της Eurovision και για ακόμη μια φορά αποθεώθηκε τόσο από τους Eurofans όσο και από όλη την Ευρώπη και όχι μόνο.

Η τραγουδίστρια απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ενώ δήλωσε την ανυπομονησία της να γυρίσει στο σπίτι της και να πάρει στην αγκαλιά της το γιο της που για πρώτη φορά έκανε τέσσερις ημέρες να τον δει.

Οι δηλώσεις της Ελένης Φουρέιρα για την Eurovision

Αρχικά ρωτήθηκε για την χορογραφία της όπου κράτησε μαντήλι, όπως ακριβώς κρατάει και η Μαρίνα Σάττι στην δική της με την οποία εκπροσωπεί την Ελλάδα και θα εμφανιστεί σήμερα 9/5 στον Β ημιτελικό. «Εμείς δεν είχαμε μαντήλι όπως η Μαρίνα. Ήταν φλόγες. Tην χορογραφία την είχαμε στείλει μήνες πριν. Το είπαμε και γελούσαμε», απάντησε η Ελένη Φουρέιρα.

«Λατρεύω την Έλενα Παπαρίζου κι είναι πολύ ωραίο που στηρίζει η μια την άλλη», ανέφερε στην συνέχεια έπειτα από σχετική ερώτηση.

Ενώ, αποκάλυψε πως: «Όταν έφτασα στο Μάλμε η Μαρίνα με περίμενε έξω από το ξενοδοχείο. Είναι αγχωμένη. Είναι υπέροχο όμως που την στηρίζεται. Της λέω έχεις την στήριξη όλη της Ελλάδας, σκίσε το».

Όσον αφορά την πρόκριση της Κύπρου στον τελικό, σχολίασε πως: «Η Silia Kapsis είναι 17 ετών και κάνει τόσα πράγματα. Εγώ έτρωγα μόνο και δεν έκαναν τίποτα. Ήμουν σίγουρη ότι θα περάσει».

Θα μπορούσε η Ελένη Φουρέιρα να ξανά συμμετάσχει στην Eurovision εκπροσωπώντας την Ελλάδα; «Θα ήθελα να ξαναπάω στην eurovision για την Ελλάδα θα ήταν τιμή μου, αλλά με το τραγούδι της 20αετίας», είπε με χαρά.

Αμέσως μετά την συνέντευξη της, γύρισε στο σπίτι της, πήρε αγκαλιά το γιο της και δημοσίευσε φωτογραφίες τους στο Instagram.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.