Στέφανος Κασσελάκης: Διέρρηξαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και απείλησαν την ζωή του – Η απάντησή του

May 9, 2024


Ο Στέφανος Κασσελάκης τα ξημερώματα της Πέμπτης 9/5, μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, αποκάλυψε πως χθες, Τετάρτη 8/5, διέρρηξαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλλιθέα, αφήνοντας ένα απειλητικό μήνυμα για τη ζωή του ίδιου.Πιο συγκεκριμένα, έγραψαν με μαύρο σπρέι και κεφαλαία γράμματα πάνω στην πινακίδα του κόμματος: «ΚΑΣΣΕΛ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ». Ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπ…


Ο Στέφανος Κασσελάκης τα ξημερώματα της Πέμπτης 9/5, μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, αποκάλυψε πως χθες, Τετάρτη 8/5, διέρρηξαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλλιθέα, αφήνοντας ένα απειλητικό μήνυμα για τη ζωή του ίδιου.

Πιο συγκεκριμένα, έγραψαν με μαύρο σπρέι και κεφαλαία γράμματα πάνω στην πινακίδα του κόμματος: «ΚΑΣΣΕΛ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ». Ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ωστόσο, μέσα από την ανάρτηση που έκανε θέλησε να απαντήσει με θάρρος, εξηγώντας πως τίποτα δεν τον φοβίζει και τίποτα δεν θα τον σταματήσει.

Δείτε επίσης: Στέφανος Κασσελάκης: «Ασχολούμαι με το νοικοκυριό του σπιτιού! Μέχρι τα 40 θα ήθελα με τον Τάιλερ να υιοθετήσουμε παιδιά»

Η φωτογραφία μετά τη διάρρηξη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και η απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη

«Σήμερα άγνωστοι διέρρηξαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλλιθέα για να αφήσουν το «απειλητικό» τους μήνυμα. Να τους ενημερώσω:

Δε φοβάμαι.

Δε σταματώ.

-Γυρίζω όλη την Ελλάδα και θα τη γυρίσω από άκρη σε άκρη. Θα αγκαλιάσω όλους τους πολίτες, όπου κι αν ανήκουν πολιτικά, θα μεταφέρω το μήνυμα για μια καλύτερη ζωή.

-Το κίνημα που δημιουργείται αυτή τη στιγμή κατά της αλαζονείας, της συγκάλυψης και της παρακμής στη χώρα μας δεν έχει επιστροφή.

Μόνο θα μεγαλώνει μέρα – μέρα», έγραψε.

Δείτε επίσης: Στέφανος Κασσελάκης: «Όταν εκδηλώθηκα στη μητέρα μου για τον προσανατολισμό μου…» – Η αντίδρασή της στην ερωτiκή του ζωή

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.