Κωνσταντίνος Βασάλος: «Το έχω πει χίλιες φορές…» – Η αντίδρασή του σε ερώτηση για τη φημολογούμενη σύντροφό του

May 9, 2024


Η κάμερα και η δημοσιογράφος της εκπομπής Breakfast at Star συνάντησε τον Κωνσταντίνο Βασάλο και έσπευσε να του κάνει κάποιες ερωτήσεις και για την τηλεοπτική του πορεία, αλλά και για την προσωπική του ζωή, μιας που το τελευταίο διάστημα τα κοινά ταξίδια και οι κοινές φωτογραφίες με την Influencer Μαρία Παπαγεωργίου έχουν φουντώσει τις φήμες για ένα ειδύλλιο ανάμεσά τους.«Ναι, διάλεξα εξωτικό προο…


Η κάμερα και η δημοσιογράφος της εκπομπής Breakfast at Star συνάντησε τον Κωνσταντίνο Βασάλο και έσπευσε να του κάνει κάποιες ερωτήσεις και για την τηλεοπτική του πορεία, αλλά και για την προσωπική του ζωή, μιας που το τελευταίο διάστημα τα κοινά ταξίδια και οι κοινές φωτογραφίες με την Influencer Μαρία Παπαγεωργίου έχουν φουντώσει τις φήμες για ένα ειδύλλιο ανάμεσά τους.

Τι απάντησε για την φημολογούμενη σύντροφό του ο Κωνσταντίνος Βασάλος

«Ναι, διάλεξα εξωτικό προορισμό για δέκα μέρες. Είπα ότι εφόσον στην Ελλάδα δεν είχε τόσο καλό καιρό να πάω κάπου έξω να νιώσω λίγο καλοκαίρι, γιατί είμαι φίλος του καλοκαιριού. Στο Παρίσι είχα δουλειά, δεν πήγα για διακοπές», είπε αρχικά για τις διακοπές που έκανε το Πάσχα, χωρίς να αποκαλύπτει που βρίσκεται, όμως με ποιον βρισκόταν έκανε “μπαμ” (δείτε εδώ τις φωτογραφίες τους).

Όταν ρωτήθηκε συγκεκριμένα για τα προσωπικά του, επισήμανε: «Δε θα πω κάτι γι’ αυτό. Έχω πει χίλιες φορές ότι για τα προσωπικά μου δε θέλω να λέω κάτι παραπάνω. Αν είναι κάτι να σας πω, θα σας το πω, αλλά μέχρι στιγμής είναι οκ, όλα καλά, δε θέλω να επεκταθώ παραπάνω».

Όσον αφορά στο μέλλον του και τις συζητήσεις που έχει κάνει για την παραμονή του στην τηλεόραση, δήλωσε: «Τηλεοπτικά δεν ξέρω τι θα κάνω την άλλη χρονιά, κανείς δεν ξέρει στην Ελλάδα. Όπως και να’ χει, επέστρεψα ανανεωμένος, ξεκούραστος – μπορεί και όχι. Προτάσεις άλλες δεν έχω, αλλά και να είχα, δε θα τις έλεγα γιατί δεν είναι σωστό να λέμε τέτοια πράγματα όταν είμαστε σε μια εκπομπή. Για την άλλη χρονιά δεν ξέρω τίποτα. Μακάρι να ανανεώσουμε και να πάμε όπως είμαστε, με την τωρινή ομάδα, και γιατί όχι να γίνουν και νέες προσθήκες… Δεν έχω καμία ενημέρωση.

Με τη Σίσσυ εννοείται ότι τα συζητάμε όλα, πάντα την ενημερώνω, ποτέ δεν την αφήνω στην άγνοια, είτε είμαι ευχαριστημένος είτε δυσαρεστημένος με κάτι. Είναι ένας άνθρωπος που είναι χαρά και ευλογία να δουλεύεις μαζί του. Με τη Σίσσυ είμαστε οικογένεια… Εφόσον είμαι σε μία εκπομπή με συγκεκριμένη δομή, είμαι καλά εκεί που είμαι, γιατί να πάω αλλού;».

Δείτε επίσης: Σίσσυ Χρηστίδου σε Κωνσταντίνο Βασάλο – «Έρχονται τα κανάλια απ’ έξω να απαντήσω γιατί σε έχω με το ζόρι στην εκπομπή! Τι να απαντήσω;»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.