Eurovision 2024: Δείτε το πριν προβληθεί απόψε – Ολόκληρη η εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι

May 9, 2024


Ένα από τα μεγαλύτερα θέματα προς συζήτηση αυτές τις ημέρες είναι η Eurovision 2024 και απόψε, Πέμπτη 9/5, θα εμφανιστεί στη σκηνή, στον Β’ ημιτελικό του διαγωνισμού και η Μαρίνα Σάττι, η φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας. Κομμάτια της χορογραφίας είχαν ήδη γίνει γνωστά μέσα από το video clip, αλλά και από βίντεο που δημοσιεύθηκαν από τις πρόβες, ωστόσο υπάρχουν πολλά που δεν είχαμε δει και περιμέναμε…


Ένα από τα μεγαλύτερα θέματα προς συζήτηση αυτές τις ημέρες είναι η Eurovision 2024 και απόψε, Πέμπτη 9/5, θα εμφανιστεί στη σκηνή, στον Β’ ημιτελικό του διαγωνισμού και η Μαρίνα Σάττι, η φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας.

Κομμάτια της χορογραφίας είχαν ήδη γίνει γνωστά μέσα από το video clip, αλλά και από βίντεο που δημοσιεύθηκαν από τις πρόβες, ωστόσο υπάρχουν πολλά που δεν είχαμε δει και περιμέναμε όλοι να παρακολουθήσουμε στις 22:00.

Δείτε επίσης: Μαρίνα Σάττι για Eurovision – «Γίνεται χαμός, ξυλίκι! Μη μας στέλνετε μπουρδίτσες και μας…»

Ολόκληρη η εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στην Eurovision πριν προβληθεί στην τηλεόραση

Δημοσιεύθηκε, όμως, στο Tik Tok ένα βίντεο που παρουσιάζει ολόκληρη την χορογραφία, τα σκηνικά και την εμφάνιση γενικότερα της τραγουδίστριας με την ομάδα της και τα σχόλια που γράφτηκαν ήταν πολλά. Άλλοι μιλούν για προβλήματα και άλλοι αποθεώνουν το act.

Δείτε επίσης: Ελένη Φουρέιρα: Η απάντηση για την κίνηση της στην Eurovision που “έκαψε” τη χορογραφία της Μαρίνας Σάττι – «Το είπαμε και…»

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως η καλλιτέχνιδα δεν είναι στα καλύτερά της και σύμφωνα με πληροφορίες από το Πρωινό, είναι άρρωστη και κυκλοφορεί με μάσκα όσο κάνει πρόβες και κυκλοφορεί τριγύρω. Πιο συγκεκριμένα, έχει φαρυγγίτιδα και υψηλό πυρετό.

Σε ποια θέση θα εμφανιστεί στον Β ημιτελικό

Ήδη να σημειώσουμε η Silia Kapsis όπου εκπροσωπεί την Κύπρο και τραγούδησε στον Α ημιτελικό, πέρασε στον τελικό μαζί και ακόμα 9 χώρες – δείτε ποιες εδώ.

  1. Μάλτα / Sarah Bonnici – Loop
  2. Αλβανία / BESA – TITAN
  3. Ελλάδα / Marina Satti – ZARI
  4. Ελβετία / Nemo – The Code
  5. Τσεχία / Aiko – Pedestal
  6. Αυστρία / Kaleen – We Will Rave
  7. Δανία / SABA – SAND
  8. Αρμενία / LADANIVA – Jako
  9. Λετονία / Dons – Hollow
  10. Σαν Μαρίνο / MEGARA – 11:11
  11. Γεωργία / Nutsa Buzaladze – Firefighter
  12. Βέλγιο / Mustii – Before The Party’s Over
  13. Εσθονία / 5MIINUST x Puuluup – (nendest) narkootikumidest ei tea me (küll) midagi
  14. Ισραήλ / Eden Golan – Hurricane
  15. Νορβηγία / Gåte – Ulveham
  16. Ολλανδία / Joost Klein – Europapa

Να σημειώσουμε ωστόσο πως 2 από τα 16 είναι τα μεγαλύτερα φαβορί όχι μόνο για την πρόκριση αλλά και για τον τελικό.

Η Ελβετία με τον Nemo

Και η Ολλανδία με τον Joost Klein

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.