Eurovision 2024: Η κίνηση της Φουρέιρα που “καίει” τη χορογραφία της Μαρίνας Σάττι – «Εκνευρίζομαι», έβαλε τις φωνές ο Πουλόπουλος στον Γκουντάρα γι’ αυτό

May 8, 2024


Το βράδυ της Τρίτης 7/5 προβλήθηκε ο Α’ ημιτελικός της Eurovision 2024 και στην έναρξη εμφανίστηκε η Ελένη Φουρέιρα, η οποία τραγούδησε ξανά το “Fuego” με το οποίο βγήκε δεύτερη το 2018 εκπροσωπώντας την Κύπρο. Υπήρξε, όμως, μία παραλλαγή στο κομμάτι και στη χορογραφία και προς το τέλος η ίδια χόρεψε τσιφτετέλι κρατώντας ένα κόκκινο μαντήλι στο χέρι της.Τα χειροκροτήματα ήταν ασταμάτητα κάτω από τ…


Το βράδυ της Τρίτης 7/5 προβλήθηκε ο Α’ ημιτελικός της Eurovision 2024 και στην έναρξη εμφανίστηκε η Ελένη Φουρέιρα, η οποία τραγούδησε ξανά το “Fuego” με το οποίο βγήκε δεύτερη το 2018 εκπροσωπώντας την Κύπρο. Υπήρξε, όμως, μία παραλλαγή στο κομμάτι και στη χορογραφία και προς το τέλος η ίδια χόρεψε τσιφτετέλι κρατώντας ένα κόκκινο μαντήλι στο χέρι της.

Τα χειροκροτήματα ήταν ασταμάτητα κάτω από τη σκηνή, ενώ αποσπάσματα από τον χορό της έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, με τον twitter να έχει πάρει “φωτιά” και όλοι να την αποθεώνουν με τις αναρτήσεις τους (δείτε εδώ τα σχόλια). Στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, ωστόσο, το πρωί της Τετάρτης 8/5, που συζητήθηκε αυτή η εμφάνιση, ξεκίνησε μία μεγάλη διαφωνία.

Η κίνηση της Φουρέιρα που “καίει” την Σάττι στην Eurovision και ο τσακωμός Γκουντάρα – Πουλόπουλου

Επειδή, όπως φάνηκε από τις πρόβες, και η Μαρίνα Σάττι θα χορέψει με μαντήλι στο δικό της act, ο Γρηγόρης Γκουντάρας θεώρησε πως δεν ήταν κομψό αυτό που συνέβη και πως είναι σαν να “καίει” η τραγουδίστρια την φετινή εκπρόσωπο της Ελλάδας.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος, τότε, έγινε έξαλλος και υπερασπίστηκε την Ελένη Φουρέιρα λέγοντας πως δεν μπορεί να μην ήταν ενημερωμένη για την χορογραφία της Μαρίνας Σάττι και ούτε θα έπρεπε να είναι, ενώ εξήγησε πως τέτοιου είδους θέματα έχουν υπάρξει ξανά στον μουσικό διαγωνισμό, όπως και με τον Σάκη Ρουβά και εκπρόσωπο της Τουρκίας, αλλά δεν δημιουργήθηκε ποτέ πρόβλημα.

«Σε αυτό που λέω θέλω να σεβαστείτε», φώναζε ο Γιάννης Πουλόπουλος συγκεκριμένα, επειδή τον διέκοπταν και διαφωνούσαν μαζί του οι συνεργάτες του. «Άσε με να ολοκληρώσω, σε παρακαλώ! Σε παρακαλώ!», «Με διακόπτεις συνέχεια και δεν με αφήνεις να ολοκληρώσω. Γι’ αυτό εκνευρίζομαι», ανέφερε ξανά.

Δείτε επίσης: Μαρία Σάττι για Eurovision – «Γίνεται χαμός, ξυλίκι! Μη μας στέλνετε μπουρδίτσες και μας…»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.