Γιάννης Λάτσιος: Ξυρισμένος, στα μαύρα, με ξανθιά καλλονή στο πλευρό του – Με ποια πέρασε το βράδυ της Ανάστασης

May 8, 2024


Ο Γιάννης Λάτσιος διαθέτει έναν “μεγάλο” λογαριασμό στο Instagram, με πάνω από 50 χιλιάδες ακόλουθους, ωστόσο σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο στο προφίλ του. Όποτε το κάνει, λοιπόν, τα like και τα σχόλια πέφτουν βροχή. Πριν από μερικά 24ωρα, για παράδειγμα, που ανέβασε μία φωτογραφία σε story, οι αντιδράσεις που ακολούθησαν ήταν πολλές.Παρόλο που δεν αποκάλυψε που έκανε Πάσχα, αποκάλυψε μ…


Ο Γιάννης Λάτσιος διαθέτει έναν “μεγάλο” λογαριασμό στο Instagram, με πάνω από 50 χιλιάδες ακόλουθους, ωστόσο σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο στο προφίλ του. Όποτε το κάνει, λοιπόν, τα like και τα σχόλια πέφτουν βροχή. Πριν από μερικά 24ωρα, για παράδειγμα, που ανέβασε μία φωτογραφία σε story, οι αντιδράσεις που ακολούθησαν ήταν πολλές.

Παρόλο που δεν αποκάλυψε που έκανε Πάσχα, αποκάλυψε με ποιον πέρασε το βράδυ της Ανάστασης δημοσιεύοντας ένα στιγμιότυπο δίπλα σε μία εντυπωσιακή ξανθιά νεαρή. Πρόκειται για την 28χρονη ανιψιά του, Ελένη Ξανθοπούλου, την κόρη της αδερφής του, Αγλαΐας, που είναι παντρεμένη με τον συγγραφέα και σκηνοθέτη, Λευτέρη Ξανθόπουλο, με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα ακόμη παιδί, τον Κώστα.

Αυτή είναι η κούκλα ανιψιά του Γιάννη Λάτσιου

Η νεαρή έχει σπουδάσει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι μία από τις αδυναμίες του πρώην συζύγου της Ελένης Μενεγάκη (δείτε εδώ πώς πέρασε εκείνη το Πάσχα στην αγκαλιά του Ματεό Παντζόπουλου). Εκείνος φορούσε μαύρα, ενώ εκείνη δίπλα του ήταν ντυμένη στα ροζ και με ελάχιστο μακιγιάζ έκλεψε τι εντυπώσεις με την εμφάνισή της.

Δείτε επίσης: Γιάννης Λάτσιος: Με επιδαπέδια φωτιστικά, πισίνα, κήπο, master & play room – Το εσωτερικό της πολυτελούς βίλας του στην Εκάλη

Γιάννης Λάτσιος ανιψιά

Η σχέση του με τη Σοφία Ζαχαράκη

Μέσα από το Happy Day έγινε μια αποκάλυψη την Πέμπτη 11/1 για τον Γιάννη Λάτσιο και την προσωπική του ζωή με τον Δήμο Βερύκιο να φέρνει στο φως της δημοσιότητας το δείπνο του με τη Σοφία Ζαχαράκη (δείτε εδώ όλα όσα είπε ο δημοσιογράφος).

Είναι γνωστό, πως ο Γιάννης Λάτσιος διαφυλάσσει την προσωπική του ζωή και έτσι μετά το διαζύγιο από την Ελένη Μενεγάκη δεν έβγαιναν εύκολα στην επιφάνεια σύντροφοι του. Μέσα ωστόσο από το ρεπορτάζ του Βερύκιου πολλοί ήταν εκείνοι, που πίστεψαν ότι ήρθε ένας νέος έρωτας για τον Λάτσιο.

Μετά λοιπόν από νέα επικοινωνία του Δήμου Βερύκιου με τον Γιάννη Λάτσιο και την υπουργό αποκαλύφθηκε την Παρασκευή 12/1 στο Happy Day ποια είναι η σχέση του δεύτερου με τη Σοφία Ζαχαράκη.

«Όλοι με ρωτούσαν για τις πληροφορίες σου για την κα Ζαχαράκη και τον Λάτσιο. Αν ισχύει, τι είδες, πώς το είδες;», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Μία συνάντηση ήταν ρε παιδιά. Δηλαδή ούτε έναν καφέ ή ένα ποτό; Πολλοί με πήραν τηλέφωνο και οι ίδιοι. Η Σοφία είναι μία συμπαθέστατη κοπέλα που μπήκε στην πολιτική, μας είχε κάνει κλικ εδώ, πάντα την είχαμε στην πούδρα. Την προσeξαμε! Το δείπνο ήταν σε φιλικό επίπεδο με τον Λάτσιο, αφού είναι οικογενειακοί φίλοι με τον Γιάννη Λάτσιο. Χρόνια τώρα. Μου είπε ότι της κόβω την τύχη», είπε ο Δήμος Βερύκιος.

«Άρα δεν υφίσταται σχέση άλλου τύπου, έφαγαν ένα φαγητό σαν δύο καλά γνωρίζοντες, ενήλικες άνθρωποι», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.