Κατερίνα Καινούργιου: «Από κανένα γκόμενο αποκλείεται να είναι!» – Η τεράστια ανθοδέσμη, η τούρτα και η έκπληξη για τα γενέθλιά της στη Super Κατερίνα

May 8, 2024


Η Κατερίνα Καινούργιου, μπορεί την περασμένη εβδομάδα να μη γιόρτασε τα γενέθλιά της στο πλατό του Super Κατερίνα (δείτε εδώ γιατί) και να έκανε μόνο ένα μικρό πάρτι με τους φίλους της στη Βουλιαγμένη το βράδυ της 1ης μέρας του Μάη (δείτε εδώ τι έγραφε πάνω η τούρτα της), ωστόσο επιστρέφοντας από τις πασχαλινές της διακοπές την περίμενε μία ευχάριστη έκπληξη στο στούντιο του ALPHA.Οι συνεργάτες τη…


Η Κατερίνα Καινούργιου, μπορεί την περασμένη εβδομάδα να μη γιόρτασε τα γενέθλιά της στο πλατό του Super Κατερίνα (δείτε εδώ γιατί) και να έκανε μόνο ένα μικρό πάρτι με τους φίλους της στη Βουλιαγμένη το βράδυ της 1ης μέρας του Μάη (δείτε εδώ τι έγραφε πάνω η τούρτα της), ωστόσο επιστρέφοντας από τις πασχαλινές της διακοπές την περίμενε μία ευχάριστη έκπληξη στο στούντιο του ALPHA.

Οι συνεργάτες της είχαν στολίσει το πλατό με μπαλόνια και την περίμεναν με μία τούρτα υπερπαραγωγή για να της τραγουδήσουν και να την δουν να σβήνει τα κεράκια της. Ο Νίκος Κοκλώνης, μάλιστα, της έστειλε και μία τεράστια ανθοδέσμη, στέλνοντάς της ευχές, όπως έκαναν σε βίντεο και οι Σταματίνα Τσιμτσιλή, Τατιάνα Στεφανίδου, Αντώνης Σρόιτερ και Ζήνα Κουτσελίνη.

Η έκπληξη στην Κατερίνα Καινούργιου για τα γενέθλιά της στο πλατό του Super Κατερίνα

«Από τον Κοκλώνη να φανταστώ τόσο μεγάλη; Από κανένα γκόμενο αποκλείεται! Τέλος πάντων, δεν βαριέσαι, καλά είναι κι αυτά», είπε η παρουσιάστρια μόλις της έδωσαν το μπουκέτο στα χέρια της, αποκαλύπτοντας πως πράγματι είναι από τον παραγωγό και συνέχισε:

«Είναι πολύ σημαντικό οι άνθρωποι που συνεργάζεται να είναι και πραγματικοί σου φίλοι. Για μένα είναι αληθινός μου φίλος, πάντα λέμε αλήθειες ο ένας στον άλλο και έχουμε πει ότι θα είμαστε μαζί και στα δύσκολα και στις όμορφες στιγμές. Νίκο σ’ αγαπώ και σε ευχαριστώ για όλα. Κυρίως σ’ αγαπώ γι’ αυτά που κάνεις για μένα προσωπικά».

«Έχεις την καλύτερη καρδιά που έχω συναντήσει μέχρι τώρα. Σου εύχομαι Κατερινάκι μου αυτόν τον χρόνο που διανύουμε να αποκτήσεις ό,τι καλύτερο έχεις στο μυαλό σου. Ξέρουμε δηλαδή τι είναι. Άντε και καλά στέφανα! Δεν έχει σημασία ποιος θα είναι ο έρωτας. Ο έρωτας που θα σε κάνει χαρούμενη, να τον αποκτήσεις. Η Κατερίνα παρεξηγείται, γιατί όσοι δεν την ξέρουν, επειδή τα λέει έξω από τα δόντια, νομίζουν ότι είναι ένας άλλος άνθρωπος ο οποίος προσποείται. Η Κατερίνα μόνο αυτό δεν είναι. Αυτό που την χαρακτηρίζει είναι ότι όπως τη βλέπετε στο γυαλί είναι και πίσω. Αυτό την κάνει αληθινή και γι’ αυτό την αγαπάμε τόσο πολύ», είπε με τη σειρά του σε βίντεο ο Νίκος Κοκλώνης, προκαλώντας συγκίνηση στην καλή του φίλη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.