Άννα Παναγιωτοπούλου: «Είχε γίνει επιθετική, μίλαγε άσχημα…» – Τα τελευταία δύσκολα χρόνια της ζωής της

May 8, 2024


Η Άννα Παναγιωτοπούλου άφησε την τελευταία της πνοή το Μεγάλο Σάββατο 4/5, με τον γιο της, τους φίλους και τους συνεργάτες της να βυθίζονται στο πένθος έκτοτε. Όλοι όσοι την γνώριζαν και την θαύμαζαν την αποχαιρέτησαν δημόσια μέσα από αναρτήσεις στα social media, ωστόσο το πρωί της Τρίτης του Πάσχα 7/5 αφιέρωσαν λίγο χρόνο για να μιλήσουν για την ηθοποιό και στην εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σουσού.Η …


Η Άννα Παναγιωτοπούλου άφησε την τελευταία της πνοή το Μεγάλο Σάββατο 4/5, με τον γιο της, τους φίλους και τους συνεργάτες της να βυθίζονται στο πένθος έκτοτε. Όλοι όσοι την γνώριζαν και την θαύμαζαν την αποχαιρέτησαν δημόσια μέσα από αναρτήσεις στα social media, ωστόσο το πρωί της Τρίτης του Πάσχα 7/5 αφιέρωσαν λίγο χρόνο για να μιλήσουν για την ηθοποιό και στην εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σουσού.

Η Ελένη Τσολάκη, συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στη μάχη που έδινε με την νόσο Αλτσχάιμερ, ενώ η Μαίρη Αυγερινοπούλου στη συνέχεια, εξήγησε πως τα τελευταία χρόνια υπήρχε μία πολύ έντονη αλλάγη στον χαρακτήρα της εξαιτίας αυτής (δείτε εδώ πότε θα γίνει η κηδεία της).

Η αποκάλυψη για τα τελευταία χρόνια ζωής της Άννας Παναγιωτοπούλου

«Γνωρίζαμε όλοι πως τα τελευταία χρόνια έδινε μια μεγάλη μάχη για τη ζωή της. Ταλαιπωρήθηκε πολύ από το Αλτσχάιμερ. Κάποιοι μιλούν για τρία με τέσσερα χρόνια, άλλοι μιλούν για περισσότερα…», ξεκίνησε να λέει η παρουσιάστρια και η Μαίρη Αυγερινοπούλου πρόσθεσε: «Ήταν περισσότερα από 2-3 χρόνια και δεν φαινότανε στην αρχή και νομίζανε ότι η Άννα έχει γίνει επιθετική, ότι μίλαγε άσχημα γιατί έβγαζε έναν άλλο χαρακτήρα. Κάποιοι πιστεύανε ότι είχε γίνει έντονη», ανέφερε η δημοσιογράφος.

Δείτε επίσης: Άννα Παναγιωτοπούλου – Τα άγνωστα παιδικά χρόνια και οι μοναχικές στιγμές μετά την απώλεια του συζύγου της

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.