Eurovision 2024: H θέση της Κύπρου στα προγνωστικά λίγο πριν τον Α’ ημιτελικό

May 7, 2024


Μετράμε αντίστροφα για την έναρξη του 68ου Διαγωνισμού της Eurovision με όλα τα βλέμματα του καλλιτεχνικού κόσμου να είναι στραμμένα απόψε στον Α’ Ημιτελικό που ξεκινάει στις 22:00. 15 χώρες διεκδικούν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου 11 Μαΐου. Μεταξύ αυτών και η Κύπρος με την Silia Kapsis και το τραγούδι «Liar».Το γεγονός ότι βρίσκεται στην πρώτη θέση σε σειρά εμφάνισης, σε συν…


Μετράμε αντίστροφα για την έναρξη του 68ου Διαγωνισμού της Eurovision με όλα τα βλέμματα του καλλιτεχνικού κόσμου να είναι στραμμένα απόψε στον Α’ Ημιτελικό που ξεκινάει στις 22:00. 15 χώρες διεκδικούν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου 11 Μαΐου. Μεταξύ αυτών και η Κύπρος με την Silia Kapsis και το τραγούδι «Liar».

Το γεγονός ότι βρίσκεται στην πρώτη θέση σε σειρά εμφάνισης, σε συνδυασμό με το ότι παίζει απέναντι σε δύο μεγάλα φαβορί, την Κροατία και την Ουκρανία, λειτουργούν ενάντια στη νεαρή διαγωνιζόμενη, ωστόσο όλα είναι ανοιχτά σύμφωνα με τα προγνωστικά των στοιχηματικών.

Δείτε επίσης: Eurovision: Τα “έσπασε” η Ελένη Φουρέιρα στη σκηνή του Μάλμε – Το ατύχημα και η σειρά που θα εμφανιστούν οι χώρες στον Α’ ημιτελικό

Η θέση της Κύπρου στα στοιχήματα της Eurovision

Ουκρανία και Κροατία φιγουράρουν στις δύο πρώτες θέσεις, και αυτή την ώρα εικάζεται ότι θα παλέψουν μεταξύ τους για τη νίκη στον Α’ Ημιτελικό. Λιθουανία και Ιρλανδία φιουγράρουν επίσης στα φαβορί για πρόκριση, ενώ ακολουθούν η Φινλανδία, το Λουξεμβούργο και η Πορτογαλία.

Η Κύπρος με τη Silia Capsis έχει υποχωρήσει στην 8η θέση για την πρόκριση, που θεωρείται μάλλον αμφίρροπη, καθώς έχουν υπάρξει συμμετοχές που έχουν βρεθεί στην ίδια θέση στα στοιχήματα και στο τέλος έμειναν εκτός της τελικής δεκάδας. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στη Silia Kapsis!

To who is who της εκπροσώπου της Κύπρου

Η Silia Kapsis έχει γεννηθεί στην Αυστραλία από πατέρα Κύπριο, επίσης μουσικό, τον Γιώργο Καψή, ενώ η μητέρα της κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη. Η 16χρονη έχει ασχοληθεί με τη μουσική, τον χορό και την υποκριτική. Έχει διαγράψει ήδη μια λαμπρή πορεία στον χώρο της και υπόσχεται ακόμα περισσότερες επιτυχίες.

Μάλιστα, η νεαρή τραγουδίστρια είχε τραγουδήσει στο prive πάρτι για τα 30α γενέθλια του διάσημου ηθοποιού Alex Russell στο Los Angeles. Στο βιογραφικό της αναγράφεται η σπουδαία εμφάνισή της στο show της Jennifer Hudson, καθώς και η συμμετοχή της στο ντοκιμαντέρ χορού που δημιούργησε ο Taboo από τους Black-Eyed Peas.

Όσον αφορά την καριέρα της στην υποκριτική η 16χρονη έχει πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Pearly Gates» όταν ήταν μόλις 9 ετών και στη σειρά «Welcome to our lockdown» όταν έκλεισε τα 14 της. Η αγάπη της για το τραγούδι ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία λόγω του πατέρα της. Συγκεκριμένα, η Silia Kapsis κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό το πρώτο της single με τίτλο «Who am I», το οποίο είχε γράψει όταν ήταν μόλις 12 ετών.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.