Γιούλια Σκαφιδά: Οι τρυφερές φωτογραφίες με το γιο της στις κούνιες – «Η πρώτη της γιορτή μαζί μου»

May 6, 2024


Η Γιούλικα Σκαφιδά από την ημέρα που έγινε μαμά, είδε την ζωή της να αλλάζει. Τώρα ο γιος της είναι η κύρια προτεραιότητα της και μεγάλη της αδυναμία. Όταν λοιπόν είναι φρι από επαγγελματικές υποχρεώσεις, απολαμβάνεις τις βόλτες και τα παιχνίδια μαζί του.Το Πάσχα το πέρασε οικογενειακά και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δυο φωτογραφίες με το γιο της στις κούνιες, αφού και ο…


Η Γιούλικα Σκαφιδά από την ημέρα που έγινε μαμά, είδε την ζωή της να αλλάζει. Τώρα ο γιος της είναι η κύρια προτεραιότητα της και μεγάλη της αδυναμία. Όταν λοιπόν είναι φρι από επαγγελματικές υποχρεώσεις, απολαμβάνεις τις βόλτες και τα παιχνίδια μαζί του.

Το Πάσχα το πέρασε οικογενειακά και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δυο φωτογραφίες με το γιο της στις κούνιες, αφού και ο καιρός ήταν καλός και τους το επέτρεψε.

Οι φωτογραφίες της Γιούλικας Σκαφιδά με το γιο της

«Η μαμά γιορτάζει σήμερα και μου έκανε δώρο τις πρώτες μου κούνιες!
Συνήθως το δώρο το κάνουν σε αυτόν που γιορτάζει ειπε αλλά έκανε εξαίρεση γιατί είναι η πρώτη της γιορτή μαζί μου!», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης της. Δείτε το όνομα που θα πάρει ο γιος της.



«Περιμένω στην πράξη να δω τι πρέπει να κάνω από όλα όσα διάβασα. Έχω άγχος και αγωνία, φυσικά. Έχω αγωνία αν θα καταλαβαίνω τι μου λέει, αν θα έχουμε αυτό το μεγάλο χάσμα, γιατί δεν είμαι και εγώ μικρή, 20 χρονών, είμαι 40, έχουμε αρκετά χρόνια διαφορά.

Έχω έγνοια τι κόσμος θα είναι αυτός, όταν θα είναι μεγάλος, τι επαγγέλματα θα υπάρχουν τότε, αν θα μπορώ να τον βοηθήσω. Η ανιψιά μου λέει ότι σπούδασε Αρχιτεκτονική Δεδομένων και δεν έχω ιδέα τι σημαίνει αυτό. Έχω έγνοια αν θα μπορούμε να συνεννοούμαστε σε βάθος και αν θα είναι τυχερός, σίγουρα. Τώρα, αυτές τις μέρες σκεφτόμουν ότι, αν μου ζητήσει μηχανή, τι θα κάνω και πως οι γονείς μου επέτρεψαν να έχω μηχανή από πολύ μικρή. Έχω κάνει μία λίστα με σχολεία, δε σας κρύβω ότι έχω κάνει τέτοια, αλλά κυρίως με απασχολεί πως θα είναι τα πράγματα όταν θα είναι ενεργός πολίτης, αυτό με προβληματίζει.

Αλλά έχω δώσει μια υπόσχεση, θα κάνω ό,τι μπορώ για να είναι ο κόσμος του πιο απλός και κατανοητός, χωρίς αδικίες και χωρίς πολίτες δύο ταχυτήτων, όσο γίνεται», έχει πει για το νέο αυτό κεφάλαιο στη ζωή της.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.