Στέφανος Τσιτσιπάς: Χώρισε με την Πάουλα Μπαντόσα – Η ανακοίνωση του πρώην ζευγαριού

May 5, 2024


Μέχρι πριν από λίγο καιρό έμοιαζαν φουλ ερωτευμένοι, στέλνοντας δημοσίως μηνύματα αγάπης και στήριξης ο ένας στον άλλον. Ωστόσο, δεν ήταν όλα ρόδινα τελικά καθώς ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα πήραν την κοινή απόφαση να χωρίσουν. Η ανακοίνωση του χωρισμού έγινε από την τενίστρια και πρώην (πλέον) σύντροφο του #11 της παγκόσμιας κατάταξης.Όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση, ο Στέφανος …


Μέχρι πριν από λίγο καιρό έμοιαζαν φουλ ερωτευμένοι, στέλνοντας δημοσίως μηνύματα αγάπης και στήριξης ο ένας στον άλλον. Ωστόσο, δεν ήταν όλα ρόδινα τελικά καθώς ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα πήραν την κοινή απόφαση να χωρίσουν. Η ανακοίνωση του χωρισμού έγινε από την τενίστρια και πρώην (πλέον) σύντροφο του #11 της παγκόσμιας κατάταξης.

Όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα χώρισαν φιλικά. Ακόμα, βέβαια, ο Έλληνας τενίστας δεν έχει τοποθετηθεί σχετικά με τον χωρισμό τους.

Η ανακοίνωση για τον χωρισμό του Στέφανου Τσιτσιπά με την Πάουλα Μπαντόσα

«Μετά από ήρεμη σκέψη και πολλές όμορφες στιγμές μαζί, ο Στέφανος και εγώ αποφασίσαμε να χωρίσουμε φιλικά. Έχουμε μοιραστεί ένα ταξίδι με πολλή αγάπη και μάθηση και ως φίλοι με απέραντο σεβασμό επιλέγουμε να ακολουθούμε τώρα τα δικά μας μονοπάτια.

Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη των φίλων, της οικογένειας και όλων όσοι ήταν μέρος της ιστορίας μας. Ως μετάβαση σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας, θα συνεχίσουμε να σας ευχόμαστε τα καλύτερα για την ιδιωτική ζωή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και το σεβασμό σας», ανέφερε η Πάουλα Μπαντόσα για τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Δείτε επίσης: «Είμαι ερωτευμένος και δεν έχω σκοπό να το κρύψω…» – Αποκαλυπτικός ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τη σχέση του

Δείτε την ανάρτηση της Πάουλα Μπαντόσα:

Η ανάρτηση της Πάουλα Μπαντόσα

Τι δήλωνε πρόσφατα η πρώην σύντροφός του

Μέχρι πριν από περίπου δύο εβδομάδες, τίποτα δεν προμήνυε την συγκεκριμένη εξέλιξη. Σε ένα video που ανέβηκε στα social media, η Πάουλα Μπαντόσα δήλωσε περήφανη για τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη νίκη του στο Μόντε Κάρλο, σημειώνοντας τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να φθάσει εκεί.

Πιο συγκεκριμένα, η Ισπανίδα τενίστρια ανέφερε τα εξής: «Γεια σου Στεφ, ξέρεις ήδη τα πάντα, αλλά είμαι πολύ περήφανη για εσένα, για ό,τι πέτυχες στο Μόντε Κάρλο. Ξέρω ότι δεν ήταν εύκολο, ξέρω από τι προερχόσουν. Νιώθω και ένα μικρό κομμάτι όλου αυτού. Είμαι πολύ περήφανη και νομίζω ότι είναι μόνο η αρχή». Τελικά αυτή ήταν η τελευταία δημόσια εκδήλωση θαυμασμού μεταξύ τους.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.