Τζέιμς Καφετζής: «Φέτος μπήκα στο Survivor 100 κιλά» – Πόσα ζυγίζει σήμερα

May 5, 2024


Καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου» ήταν ο Τζέιμς Καφετζής. Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για τη συμμετοχή του στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, που συνέπεσε με ένα ταξίδι του στο Tokyo για sushi course. Παράλληλα αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες σχετικά με το πρόσφατο ναυάγιο του πατέρα του, Λευτέρη.«Είμαι 27 χρονών, αλλά νιώθω πολύ γέρος. Κουράζομαι, δεν θέλω να βγαίνω και στο Survivor ήμουν ο πρώ…


Καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου» ήταν ο Τζέιμς Καφετζής. Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για τη συμμετοχή του στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, που συνέπεσε με ένα ταξίδι του στο Tokyo για sushi course. Παράλληλα αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες σχετικά με το πρόσφατο ναυάγιο του πατέρα του, Λευτέρη.

«Είμαι 27 χρονών, αλλά νιώθω πολύ γέρος. Κουράζομαι, δεν θέλω να βγαίνω και στο Survivor ήμουν ο πρώτος που ήθελα να πέφτω για ύπνο. Στο σχολείο είχα κάποια ενδιαφέροντα, αλλά ως εκεί», δήλωσε με δόση χιούμορ στη Μαρία Μπακοδήμου ο Τζέιμς Καφετζής.

Δείτε επίσης: Τζέιμς Καφετζής: Τα “έσπασε” στα μπουζούκια με τον Δημήτρη Φιντιρίκο μέχρι το πρωί – Τι συνέβη στο νυχτερινό κέντρο την ώρα που έπιναν το ποτό τους

«Στο Survivor πήγα κατά λάθος. Με δήλωσε ένας φίλος μου το 2017, και το 2021 που πήγα πρώτη φορά, η “καλή μου”, είχα δηλώσει ταυτόχρονα συμμετοχή για να κάνω ένα sushi course στο Τόκιο, που ήταν και το καλύτερο. Τελικά έγινε lockdown, μου έστειλαν πίσω τα λεφτά, και την ίδια μέρα με πήραν από την Acun Medya για την αίτηση που είχα κάνει πριν από τέσσερα χρόνια. Πήγα τελικά φέτος στο Τόκιο, η σχολή κάνει γύρω στις 6000, αλλά η ζωή είναι πανάκριβη. Το έκανα επειδή αγαπάω τη μαγειρική», συμπλήρωσε εν συνεχεία ο Τζέιμς Καφετζής

Όσον αφορά τις δύο συμμετοχές του Survivor ήταν λακωνικός: «Την πρώτη εβδομάδα είπα “Δεν γίνεται να είναι τόσο δύσκολα, θα μας δώσουν φαγητό”. Την πρώτη φορά είχα μπει 87 κιλά, τώρα μπήκα γύρω στα 100, αλλά τα έχασα, πλέον είμαι γύρω στα 90, χωρίς να έχω ζυγιστεί ακόμα».

Το ναυάγιο του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή, όπου πήγαν όλα λάθος

Στη συνέχεια μίλησε για τον πατέρα του και το όνειρο που είχε να γυρίσει τον κόσμο. «Ο πατέρας μου γενικά είναι λίγο “πειρατής”. Ήταν από φτωχή οικογένεια, πήγε στα καράβια και είχε όνειρο κάποια στιγμή να πάρει ένα καράβι, να κάνει τον γύρο του κόσμου και να το βυθίσει στη Ρόδο. Το δεύτερο κομμάτι το έκανε, αλλά… πολύ πιο πριν. Πριν από 8-9 χρόνια είχε ξεκινήσει από τη Ρόδο, είχε πάει Σαρδηνία, Ιταλία, Ισπανία, Πράσινο Ακρωτήρι, είχα πάει μαζί με τον αδερφό του και περάσαμε τον Ατλαντικό για να φτάσουμε στα Μπαρμπέιντος. Είχα τέτοια ναυτία που το καλό σενάριο ήταν να πέσω στη θάλασσα και να εξαφανιστώ», δήλωσε αρχικά ο Τζέιμς Καφετζής.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πρόσφατο επεισοδιακό ταξίδι του πατέρα του, όπου ο Τζέιμς Καφετζής ανέφερε μεταξύ άλλων: «Φέτος ήταν να περάσει τον Ειρηνικό. Είχε φτάσει στα Γκαλάπαγκος, ήταν 7 μέρες στον ωκεανό, έπαθε ζημιά στη μηχανή, σήκωσε το κατάρτι, έπεσε σε μπουρίνι και έσπασε το κατάρτι. Άνοιξε μία μικρή τρύπα, ξεκίνησε να μπάζει νερά, χάλασαν οι μπαταρίες και δεν δούλευαν οι αντλίες, ενώ ήταν άτυχος που έπιασε συννεφιά, οπότε δεν έπιαναν ούτε τα ηλιακά συστήματα».

«Η μάνα μου του είχε αγοράσει τον καλύτερο εξοπλισμό για ασφάλεια, για να έχει επικοινωνία μαζί μας. Ανά μισή ώρα του έστελνε στίγμα πού είναι. Επειδή τελείωσαν οι μπαταρίες δεν δούλευε, αλλά ευτυχώς αυτό είχε ξεχωριστή μπαταρία, οπότε έστειλε SOS, τρελάθηκαν η μάνα μου και ο αδερφός μου. Τον έπαιρναν τηλέφωνο και δεν είχε ρεύμα», ανέφερε αμέσως μετά ο Τζέιμς Καφετζής.

«Περνούσαν οι ώρες, εκείνη τη στιγμή του έκοψε να πατήσει cancel στο SOS για να καταλάβουν ότι είναι καλά, αλλά θέλει βοήθεια. Βοήθσαν κάποιοι φίλοι μου, μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Ναυτιλίας Παππάς και ο Δημήτρης Φιντιρίκος. Έπρεπε να μείνει σε αυτό, αλλιώς δεν θα τον έβρισκαν, θα ήταν σαν ψύλλος μέσα στα άχυρα. Για να καταλάβεις πόσο μέσα στον Ειρηνικό ήταν, η απόστασή του από την πιο κοντινή στεριά ήταν ίδια με εκείνη που έχει η Ρόδος με το Λονδίνο. Ήταν στη μέση του πουθενά. Πήγα μετά το Survivor και τον βρήκα στον Παναμά, όπου πήγαμε για φαγητό με την ελληνική κοινότητα», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Τζέιμς Καφετζής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.