Αιμιλία Υψηλάντη: «Πέρασα μια επώδυνη ασθένεια και καλούσα τη μάνα μου…»

May 5, 2024


Συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» παραχώρησε η Αιμιλία Υψηλάντη. Η μεγάλη ηθοποιός αναφέρθηκε στα θεατρικά της σχέδια, τη σχέση της με τον χρόνο, τα social media και το διαδίκτυο, καθώς και την ασθένεια που πέρασε πρόσφατα.«Ο χρόνος με φοβίζει λιγάκι. Όταν ανεβαίνεις ένα σκαλί και δεν το κάνεις με μεγάλη σιγουριά, βλέπεις ότι το σώμα σου πια δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε ορισμένα πράγματα. Αυτός …


Συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» παραχώρησε η Αιμιλία Υψηλάντη. Η μεγάλη ηθοποιός αναφέρθηκε στα θεατρικά της σχέδια, τη σχέση της με τον χρόνο, τα social media και το διαδίκτυο, καθώς και την ασθένεια που πέρασε πρόσφατα.

«Ο χρόνος με φοβίζει λιγάκι. Όταν ανεβαίνεις ένα σκαλί και δεν το κάνεις με μεγάλη σιγουριά, βλέπεις ότι το σώμα σου πια δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε ορισμένα πράγματα. Αυτός που λέει ότι δεν τον φοβίζει ο χρόνος, πρέπει να είναι πολύ νέος ακόμα», δήλωσε αρχικά η Αιμιλία Υψηλάντη για να συμπληρώσει: «Γιατί να κάνω γάμο, δεν υπάρχει λόγος. Είναι ένας θεσμός που για μένα είναι ξεπερασμένος».

Δείτε επίσης: Αιμιλία Υψηλάντη: «Ήταν μόλις 55 ετών! Το να χάνει μια μητέρα το παιδί της δεν…» – Συγκλονίζει ένα χρόνο μετά το θάνατο της κόρης της

«Το διαδίκτυο σήμερα έχει αντικαταστήσει το παλιό κουτσομπολιό. Παιδιά σήμερα μπορεί να αυτοκτονήσουν από έναν περίγυρο που καταστρέφει άτομα, πίσω από μία ανωνυμία», τόνισε στη συνέχεια η μεγάλη ηθοποιός.

Η σχέση της Αιμιλίας Υψηλάντη με τη μητέρα της

«Οι γιαγιάδες είναι για να παρηγορούν, να νταντεύουν τα παιδιά και να κάνουν χατίρια. Οι μάνες είναι το σημαντικό. Πέρασα μία μικρή ασθένεια η οποία ήταν επώδυνη και καλούσα τη μάνα μου. Να ξέρετε πως όταν πεθαίνουμε τη μάνα μας καλούμε. Η μητέρα είναι αναντικατάστατη. Το θέμα των σχέσεων μάνας και παιδιού είναι απ’ τα πιο σημαντικά θέματα στον ανθρώπινο βίο», δήλωσε η Αιμιλία Υψηλάντη.

Αναφερόμενη στην παράσταση με τίτλο «Το Σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα» στο θέατρο Αργώ, στην οποία συμμετέχει, η Αιμιλία Υψηλάντη είπε: «Πρωταγωνιστής στη συγκεκριμένη θεατρική παράσταση είναι το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα, που σημαίνει η οικογένεια. Αυτό το θέμα μας απασχολεί συνέχεια».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.