Άννα Παναγιωτοπούλου – Το συγκινητικό «αντίο» της Μαρίας Καβογιάννη: «Αναστηθήκαμε όλοι μέσα από τους ρόλους σου…»

May 5, 2024


Πένθος επικρατεί από το μεσημέρι του Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου στον καλλιτεχνικό κόσμο, όταν και έγινε γνωστό πως η Άννα Παναγιωτοπούλου άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 76 ετών. Άνθρωποι που τη γνώρισαν, και συνεργάστηκαν μαζί της, την αποχαιρετούν με πόνο ψυχής και αναγνωρίζουν το μεγάλο ταλέντο της.Ξεχωριστή θέση στην καρδιά του κοινού κρατάει ακόμα η σειρά «Ντόλτσε Βίτα», στην οποία η Άννα Παν…


Πένθος επικρατεί από το μεσημέρι του Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου στον καλλιτεχνικό κόσμο, όταν και έγινε γνωστό πως η Άννα Παναγιωτοπούλου άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 76 ετών. Άνθρωποι που τη γνώρισαν, και συνεργάστηκαν μαζί της, την αποχαιρετούν με πόνο ψυχής και αναγνωρίζουν το μεγάλο ταλέντο της.

Ξεχωριστή θέση στην καρδιά του κοινού κρατάει ακόμα η σειρά «Ντόλτσε Βίτα», στην οποία η Άννα Παναγιωτοπούλου υποδυόταν την Χριστίνα Μαρκάτου, με το MEGA μάλιστα να την αποχαιρετά με ένα βίντεο από το τελευταίο επεισόδιο (δείτε εδώ περισσότερα).

Λίγη ώρα αργότερα, επίσης μία αγαπημένη συνάδελφος της Άννας Παναγιωτοπούλου, και συμπρωταγωνίστριά της εκείνη την εποχή, θέλησε να της κάνει μία συγκινητική αφιέρωση και να εκφράσει τον θαυμασμό της για την γυναίκα που γνώρισε.

Δείτε επίσης: Άννα Παναγιωτοπούλου: Ο Σπύρος Μπιμπίλας την αποθεώνει στο τελευταίο «αντίο»: «Σπουδαία κυρία, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ»

Η συγκινητική αφιέρωση της Μαρίας Καβογιάννη στην Άννα Παναγιωτοπούλου

Η Μαρία Καβογιάννη, προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με μια φωτογραφία από τη συνεργασία τους στη θρυλική σειρά του Mega, Ντόλτσε Βίτα.

«Άννα μου..δεν είναι τυχαίο ότι έφυγες την ημέρα της Ανάστασης γιατί αναστηθήκαμε όλοι μέσα από τους ρόλους σου, το ταλέντο σου και την γενναιοδωρία σου. Δεν θα ξεχάσω πόσο με στήριξες. Σε ευχαριστώ πολύ για όλα…», έγραψε η Μαρία Καβογιάννη.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.