Αντώνης Σρόιτερ: Το “καuτό” φιλί στο στόμα μπροστά στις κόρες τους – Στα στενά της Μυκόνου οικογενειακώς

May 5, 2024


Κοσμοσυρροή και φέτος στο νησί τωνν ανέμων για το Πάσχα. Πλήθος διάσημων επέλεξαν να βρεθούν στη Μύκονο και αυτή τη χρονιά για να κάνουν Ανάσταση με τα αγαπημενα τους πρόσωπα, να διασκεδάσουν και να ξεκουραστούν μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Ανάμεσά τους και ο παρουσιαδτής του δελτίου ειδήσεων του ALPHA, Αντώνης Σρόιτερ, με την οικογένειά του.Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr…


Κοσμοσυρροή και φέτος στο νησί τωνν ανέμων για το Πάσχα. Πλήθος διάσημων επέλεξαν να βρεθούν στη Μύκονο και αυτή τη χρονιά για να κάνουν Ανάσταση με τα αγαπημενα τους πρόσωπα, να διασκεδάσουν και να ξεκουραστούν μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Ανάμεσά τους και ο παρουσιαδτής του δελτίου ειδήσεων του ALPHA, Αντώνης Σρόιτερ, με την οικογένειά του.

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr βρέθηκε εκεί και τον απαθανάτισε να περπατά στα στενά μαζί με την σύζυγό του, Ιωάννα Μπούκη, και τις δύο κόρες του, κρατώντας τις αναμμένες λαμπάδες τους στα χέρια. Οι δυο γονείς χαμογελούσαν ο ένας στον άλλο, ενώ ο φωτογράφος πέτυχε και το κατάλληλο κλικ την ώρα που αντάλλασσαν ένα τρυφερό φιλί στο στόμα.

Δείτε επίσης: “Πέταξε” το κοστούμι του ο Σρόιτερ – Το ονειρικό ταξίδι με την Μπούκη και τις κόρες τους στην Μαλαισία

Το φιλί της Ιωάννας Μπούκη και του Αντώνη Σρόιτερ στη Μύκονο

Σρόιτερ Μπούκη Μύκονος κόρες

Σρόιτερ Μπούκη Μύκονος

Σρόιτερ Μπούκη Μύκονος φιλί

Η ερωτiκή της εξομολόγηση για τον παρουσιαστή

Το πρωί της Πέμπτης (23/3/23) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Breakfast@Star» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Ιωάννα Μπούκη. Η σύζυγος του Αντώνη Σρόϊτερ μίλησε στην εκπομπή του STAR για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, έκανε λόγο για τον αγαπημένο της σύζυγο, την οικογένεια τους, αλλά αποκάλυψε και μερικά περιστατικά που σχετίζονται με τον Σρόϊτερ.

Διαβάστε επίσης: «Η ψυχαγωγία δεν μπορεί να χειριστεί μεγάλα θέματα της επικαιρότητας! Είναι χαζομάρα να…» – “Κόλαφος” ο Αντώνης Σρόιτερ

«Μου έχουν γίνει καλές τηλεοπτικές προτάσεις με πάρα πολύ καλό οικονομικό δέλεαρ. Θα με έβλεπα σε κάποιο πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής. Δεν θέλω να σχολιάζω αρνητικά, θέλω να είμαι λίγο η καλή της παρέας γιατί βλέπεις από πάρα πολλούς ανθρώπους του χώρου, άλλα να λένε και άλλα να κάνουν, κρίνουν τους άλλους ενώ οι ίδιοι έχουν κάνει χειρότερα», είπε αρχικά η Ιωάννα Μπούκη.

«Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν είναι φίλη μου, αλλά είναι οικογένειά μου. Έχουμε κλάψει, έχουμε γελάσει μαζί. Πιο μικρή δεν ζήλευα. Μετά που ανακαλύφθηκε το Instagram νομίζω ότι ζηλεύω πιο πολύ από τον Αντώνη. Οι καρδούλες πολλαπλασιάζονται συνέχεια. Κάποιες φορές το δείχνω ότι ζηλεύω, κάποιες φορές όχι. Ο Αντώνης το δείχνει λίγο, όχι πολύ, είναι πολύ έξυπνος για να το δείχνει», συμπλήρωσε η ίδια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.