Γιάννης Παπαμιχαήλ: Κούκλα και μελαχρινή – Αυτή είναι η νεαρή σύντροφος και μέλλουσα σύζυγός του

May 5, 2024


Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ όλα αυτά τα χρόνια κρατούσε την προσωπική του ζωή μακριά αό τα φώτα της δημοσιότητας. πριν από μερικά 24ωρα όμως έγινε γνωστό πως είναι τρελά ερωτευμένος και, μάλιστα, σκοπεύει να παντρευτεί σύντομα την γυναίκα της ζωής του στα 54 του. Η είδηση αυτή ανακοινώθηκε με την αναγγελία του γάμου τους στις εφημερίδες (δείτε την εδώ).Ο λόγος για την Ελένη Κολτζή. Πρόκειται για μία νεαρ…


Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ όλα αυτά τα χρόνια κρατούσε την προσωπική του ζωή μακριά αό τα φώτα της δημοσιότητας. πριν από μερικά 24ωρα όμως έγινε γνωστό πως είναι τρελά ερωτευμένος και, μάλιστα, σκοπεύει να παντρευτεί σύντομα την γυναίκα της ζωής του στα 54 του. Η είδηση αυτή ανακοινώθηκε με την αναγγελία του γάμου τους στις εφημερίδες (δείτε την εδώ).

Ο λόγος για την Ελένη Κολτζή. Πρόκειται για μία νεαρή, η οποία έχει καταγωγή από τη Βέροια Ημαθείας, ωστόσο μένει στο Παλαιό Φάληρο, στην ίδια περιοχή με τον καλό της. Έχει πάρει πτυχίο Φυσικοθεραπείας από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης, όμως ασχολείται εντατικά με τις έρευνες και τεχνολογίες που στόχο έχουν την εξέλιξη της ιατρικής.

Αυτή είναι η μέλλουσα σύζυγος του Γιάννη Παπαμιχαήλ

Πριν από μερικά χρόνια, μάλιστα, συμμετείχε ως μέλος της ερευνητικής ομάδας του ΕΚΕΤΑ στον διαγωνισμό “Match & Develop a startup”, όπου στέφθηκε νικήτρια.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της πτυχιακής της εργασίας, είχε παρουσιάσει στο συμπόσιο Έρευνας και Καινοτομίας Φοιτητών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης έναν ελεγχόμενο ρομποτικό εξωσκελετό, που αποτελεί χείρα βοηθείας για όλους όσοι λόγω κάποιου τραύματος – εγκεφαλικού, νευροεκφυλιστικής πάθησης ή άλλης αιτίας – αδυνατούν να κινήσουν τα άνω άκρα τους, όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Είναι αρκετά διακριτική και δεν της αρέσει να προβάλλει ούτε εκείνη την προσωπική της ζωή και παρόλο που έχει social media, τα προφίλ της είναι κλειστά, γι’ αυτό και δεν είναι πολλά στοιχεία γνωστά για εκείνη.

Δείτε επίσης: «Έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολα και περνάει δύσκολα» – Η αποκάλυψη συγγενικού προσώπου του Γιάννη Παπαμιχαήλ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.