Μεγάλες χαρές για την Ελένη Φουρέιρα: Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα νωρίς το πρωί και όλοι της εύχονται

May 5, 2024


Ευχάριστα νέα μαθεύτηκαν σήμερα Μ. Σάββατο (4/5) για την Ελένη Φουρέιρα, η οποία μετά την εγκυμοσύνη της είναι στην καλύτερή της φάση.Όπως ανακοινώθηκε, λοιπόν, η τραγουδίστρια θα επιστρέψει στη σκηνή της Eurovision για τρίτη φορά, καθώς θα παρουσιάσει ένα «εκρηκτικό» act στο Μάλμε.Δείτε επίσης: «Στάζει μέλι» η Ελένη Φουρέιρα για τον Αλμπέρτο Μποτία: – «Δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο άνθρωπο δίπλ…


Ευχάριστα νέα μαθεύτηκαν σήμερα Μ. Σάββατο (4/5) για την Ελένη Φουρέιρα, η οποία μετά την εγκυμοσύνη της είναι στην καλύτερή της φάση.

Όπως ανακοινώθηκε, λοιπόν, η τραγουδίστρια θα επιστρέψει στη σκηνή της Eurovision για τρίτη φορά, καθώς θα παρουσιάσει ένα «εκρηκτικό» act στο Μάλμε.

Δείτε επίσης: «Στάζει μέλι» η Ελένη Φουρέιρα για τον Αλμπέρτο Μποτία: – «Δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο άνθρωπο δίπλα μου» (video)

Όπως ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές, η κορυφαία pop star της Ελλάδας, που έχει μπει στο πάνθεον της Ευρώπης με το «Fuego», θα εμφανιστεί στο interval act του α’ ημιτελικού, την Τρίτη 7 Μαΐου.

Μέσα από αυτό το act θα αποκαλυφθεί η σκηνή του διαγωνισμού και θα δοθεί το μουσικό σύνθημα για να ξεκινήσει η φετινή διοργάνωση. Η Ελένη Φουρέιρα θα παρουσιάσει το «Fuego», με το οποίο κατέκτησε τη 2η θέση για την Κύπρο το 2018.

Ελένη Φουρέιρα - Eurovision

Εκτός από την Ελένη Φουρέιρα, που πρόσφατα γιόρτασε τις διαμαντένιες πωλήσεις του album της «Poli_Ploki» που κυκλοφορεί από την Panik Records, στο act θα συμμετέχουν η Chanel Terrero που εκπροσώπησε την Ισπανία με το «SloMo» το 2022 και ο Eric Saade, που διαγωνίστηκε με το «Popular» για τη Σουηδία το 2011.

Πρόκειται για την τρίτη φορά που η Ελένη Φουρέιρα ανεβαίνει στη σκηνή της Eurovision. Εκτός από τη διαγωνιστική συμμετοχή της το 2018, το 2019, στο Ισραήλ, συμμετείχε σε act με τίτλο «οι θρύλοι της Eurovision», όπου ξεσήκωσε τους πάντες παρουσιάζοντας με τον δικό της μοναδικό τρόπο το «Dancing Lasha Tumbai», με το οποίο η Verka Serduchka εκπροσώπησε την Ουκρανία το 2007.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.