Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπάρχει ο σεβασμός» – ”Κατακεραύνωσε” Κατερίνα Καινούργιου και Super Κατερίνα

April 28, 2024


Ο Ανδρέας Μικρούτσικος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα, η οποία προβλήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 27/4 με τον γνωστό παρουσιαστή να μιλάει μεταξύ άλλων για τη συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου.Το Super Κατερίνα ήταν ουσιαστικά η εκπομπή στην οποία έκανε το come back του ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε ότι αφορά την καθημερινή τηλεοπτική του παρο…


Ο Ανδρέας Μικρούτσικος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα, η οποία προβλήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 27/4 με τον γνωστό παρουσιαστή να μιλάει μεταξύ άλλων για τη συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου.

Το Super Κατερίνα ήταν ουσιαστικά η εκπομπή στην οποία έκανε το come back του ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε ότι αφορά την καθημερινή τηλεοπτική του παρουσία. Το αποτέλεσμα ωστόσο κάνει φανερό, πως υπήρξαν πολλές φορές που ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν απήλαυσε την παρουσία του εκεί.

Μέσα μάλιστα από όσα είπε ο παρουσιαστής στο Ακόμα δεν είδες τίποτα, εξήγησε μερικούς από τους λόγους, που η σημερινή μειωμένη παρουσία του στο Super Κατερίνα του κάνει καλό (δείτε εδώ τι απαντάει η Καινούργιου για τη σχέση τους).

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου για την Κατερίνα Καινούργιου

«Το καινούργιο show εκ των πραγμάτων μπορεί να με θέλει κάθε μέρα μέσα και το δεύτερο είναι και ένα είδος τηλεοπτικής αποτοξίνωσης. Εγώ την κάνω την αποτοξίνωση δεν μου επιβλήθηκε. Δεν ένιωσα ελεύθερος στη Super Κατερίνα, θα το πω ανοιχτά γιατί σέβομαι τον εαυτό μου και σέβομαι τους ανθρώπους που είναι εκεί. Δεν γίνεται άλλα να βγαίνουν, άλλα να δείχνονται επειδή λέγοντα κάποια ωραία λόγια.

Ένιωσα πολλές φορές να καταπιέζομαι. Δεν τους ενδιέφερε τι θα πω. Αν βλέπαν ότι είναι επικίνδυνο το κουκούλωναν. Ένιωσα καταπιεσμένος και ένιωσα ότι πολλές φορές, ότι δεν υπάρχει ο σεβασμός. Στα λόγια άκουγα τα καλύτερα. Στα έργα δεν έβλεπα τα λόγια που άκουγα.

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ο καλύτερος καβαλάρης της αυτοαναφορικότητας, κάνει κακό. Αν όλα τα καλύπτει η αυτοαναφορικότητα είναι ότι δεν έχεις άποψη, δεν μπορείς να επεξεργαστείς κάτι και όλα είναι εμπειρία, δηλαδή δεν μπορώ να σου πω αυτά που θέλω… Το δεύτερο είναι ότι συνεχώς κοιτάζει το κινητό της και συνεχώς εκνευρίζεται με αυτά που μπορεί να γράφουν είτε πληκτρολόγια βρώμικα, είτε πληκτρολόγια έξυπνα, δεν έχει σημασία», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.