Μαρίνα Σάττι: «Σιγά μην πω εγώ τι είναι η Ελλάδα! Τώρα που με έχουν κράξει δεν έχω κάτι να φοβάμαι»

April 26, 2024


Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ ήταν το απόγευμα της Πέμπτης 25 Απριλίου η Μαρίνα Σάττι. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια, και φετινή εκπρόσωπός μας στον διαγωνισμό της Eurovision μίλησε εφ’ όλης της ύλης για το Zari, τη σχέση της με τον κόσμο, ενώ απάντησε και στους επικριτές της.«Τώρα που μου δίνεται η ευκαιρία θέλω να πω ότι αυτό το ότι “η Ελλάδα είναι το τάδε και το τάδε” δεν το είπα ποτέ …


Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ ήταν το απόγευμα της Πέμπτης 25 Απριλίου η Μαρίνα Σάττι. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια, και φετινή εκπρόσωπός μας στον διαγωνισμό της Eurovision μίλησε εφ’ όλης της ύλης για το Zari, τη σχέση της με τον κόσμο, ενώ απάντησε και στους επικριτές της.

«Τώρα που μου δίνεται η ευκαιρία θέλω να πω ότι αυτό το ότι “η Ελλάδα είναι το τάδε και το τάδε” δεν το είπα ποτέ εγώ από το στόμα μου. Σιγά μην πω εγώ τι είναι η Ελλάδα! Απλώς μου έγινε μια ερώτηση κι εγώ απάντησα περιφραστικά. Τέλος πάντων ήθελα να εξηγήσω αυτό που θα σας πω και τώρα, ότι δηλαδή αυτές οι εικόνες είναι αληθινές», είπε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Σάττι, αναφερόμενη σε παλαιότερη δήλωσή της.

Δείτε επίσης: Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε κλάματα στο Στούντιο 4 για τον πατέρα της και προσπαθούσε να πάρει ανάσα – «Δεν ήθελα να το μάθει κανείς»

Για να συμπληρώσει ωστόσο, αναφορικά με το βίντεο κλιπ: «Σε καμία περίπτωση δεν θέλω ούτε να φανεί η Ελλάδα πιο άσχημη από αυτό που είναι. Όμως πραγματικά, όπως ζω εγώ και με τις εικόνες που έχω καταγράψει με τα μάτια μου και την ψυχή μου μεγαλώνοντας, δεν πιστεύω ότι κάτι που έχουμε δείξει στο βίντεο κλιπ δεν είναι αληθινό. Η πόλη είναι αυτή που είναι».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.