Συγκινημένη η Άντζελα Δημητρίου «πρόδωσε» τη αλήθεια για τη σχέση με την Όλγα Κιουρτσάκη: «Η εγγονή μου ήδη με έχει πει γιαγιά, αρχίζω και μαθαίνω…»

April 23, 2024


Η Άντζελα Δημητρίου βρέθηκε χθες (22/4) καλεσμένη σε επίδειξη μόδας στη λίμνη Βουλιαγμένης, με την τραγουδίστρια να αναφέρεται στις κάμερες στην απώλεια της μητέρας της, τη σχέση με την κόρη της και την εγγονή της.Μπορεί πρόσφατα η σχέση με την κόρη της να πέρασε σκαμπανεβάσματα, ωστόσο, φαίνεται πως οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί και πλέον περνάει αρκετό χρόνο μαζί, με την Άντζελα να είναι α…


Η Άντζελα Δημητρίου βρέθηκε χθες (22/4) καλεσμένη σε επίδειξη μόδας στη λίμνη Βουλιαγμένης, με την τραγουδίστρια να αναφέρεται στις κάμερες στην απώλεια της μητέρας της, τη σχέση με την κόρη της και την εγγονή της.

Μπορεί πρόσφατα η σχέση με την κόρη της να πέρασε σκαμπανεβάσματα, ωστόσο, φαίνεται πως οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί και πλέον περνάει αρκετό χρόνο μαζί, με την Άντζελα να είναι αχώριστη με την εγγονή της.

Οι δηλώσεις της Άντζελας Δημητρίου

«Έχω βάλει πολλές επώνυμα ρούχα στη ζωή μου. Αισθάνομαι ότι αυτό μου πηγαίνει πολύ. Το πιο ακριβό ρούχo είναι ένα πανάκριβο Donatella Vercase», ανέφερε αρχικά με αφορμή ερώτηση που δέχτηκε για το εντυπωσιακό φόρεμα που φορούσε – δείτε το εδώ.

Στην συνέχεια, έκανε μια εξομολόγηση τόσο για την απώλεια της μητέρας της πριν μερικές εβδομάδες, όσο και για την εγγονή της, την οποία λατρεύει.

«Πέρασα πολύ άσχημα που έχασα τη μητέρα μου. Προσπαθώ να ξαναβρώ τον εαυτό μου. Ακόμα είναι πολύ νωπά όλα και δεν μπορώ να πω ότι ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Προσπαθώ να ξανά έρθω κοντά σας γιατί μου έχετε λείψει και η δουλειά μου. Αυτό που με κάνει να χαμογελάω είναι η αγκαλιά της εγγονής μου και η αγάπη του κόσμου. Ήδη με έχει πει γιαγιά. Έχει δυο ονόματα Μιχαέλα και Αγγελική. Από τώρα αρχίζω και μαθαίνω νανουρίσματα στην εγγονή μου. Είναι σημαντικό να την έχω δίπλα μου. Η Μιχαέλα και εγώ είμαστε ένα. Του παιδιού μου το παιδί είναι δυο φορές παιδί μου», είπε χαρακτηριστικά η Άντζελα Δημητρίου φανερά συγκινημένη μιλώντας στους δημοσιογράφους των τηλεοπτικών εκπομπών.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.