«Λάμπει» από ευτυχία η Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Είμαι πολύ χαρούμενη, ο Νίκος…» – Η εξομολόγηση για τον αγαπημένο της (video)

April 20, 2024


Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Νίκο Συρίγο, την καριέρα της και άλλα, σε πρόσφατη τηλεοπτική εμφάνιση.Με την ευκαιρία, δείτε το ξέσπασμα του Θοδωρή Ρακιντζή για το Νίκο Συρίγο.Με αφορμή τη συναυλία που έδωσε στη Μονή Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη για καλό σκοπό, η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Fay’s Time».Αρχικά, για τη συναυλία που έδωσε για τα παιδιά που έχουν βαριές μορφ…


Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Νίκο Συρίγο, την καριέρα της και άλλα, σε πρόσφατη τηλεοπτική εμφάνιση.

Με την ευκαιρία, δείτε το ξέσπασμα του Θοδωρή Ρακιντζή για το Νίκο Συρίγο.

Με αφορμή τη συναυλία που έδωσε στη Μονή Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη για καλό σκοπό, η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Fay’s Time».

Αρχικά, για τη συναυλία που έδωσε για τα παιδιά που έχουν βαριές μορφές αναπηρίας, η τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Ζούμε σε μια εποχή που κυριαρχεί η σκληρότητα και η βιαιότητα. Είναι ευχάριστο να συμβαίνουν και άλλα πράγματα, παράλληλα, και να προβάλλονται το ίδιο, για να θυμόμαστε ότι είμαστε άνθρωποι».

Για το αν η δημοσιότητα έχει αλλάξει ή όχι τη ζωή της, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη απάντησε: «Φυσικά, 100%! Για μένα, η αναγνωρισιμότητα και η ένδειξη αγάπης είναι πάρα πολύ σημαντικές, δεν τις θεωρώ καθόλου αυτονόητες. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που μου συμβαίνουν. Βέβαια, αυτό ακολουθεί και κάποια πράγματα που είναι έξω από την ιδιοσυγκρασία μου… Όμως, προσπαθώ να παίρνω μια βαθιά ανάσα και να λέω όχι και να είμαι όσο πιο γήινη και φυσική είμαι και το έχω καταφέρει».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.