«Δίκασε» ο Γιώργος Γιαννόπουλος: «Η Ελλάδα είναι παντόφλα, τζατζίκι και Ακρόπολη»

April 20, 2024


Ο Γιώργος Γιαννόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και στον Θανάση Πάτρα.Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του, το bullying για την Πάολα και τον κύκλο της οικογένειας που δεν έχει κλείσει.«Έχω την αντρίλα και την αρρενωπότητα στα χαρακτηριστικά μου, γι’ αυτό μου δίνουν συγκεκριμένους ρόλους. Είμαι από τους ελάχιστους ηθοποιούς της γενιάς μου που έχουν παράξει έργο κ…


Ο Γιώργος Γιαννόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και στον Θανάση Πάτρα.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του, το bullying για την Πάολα και τον κύκλο της οικογένειας που δεν έχει κλείσει.

«Έχω την αντρίλα και την αρρενωπότητα στα χαρακτηριστικά μου, γι’ αυτό μου δίνουν συγκεκριμένους ρόλους. Είμαι από τους ελάχιστους ηθοποιούς της γενιάς μου που έχουν παράξει έργο και κωμικά και δραματικά. Έγραψα στο κούτελο ‘παντός καιρού’ με πολύ αγώνα. Είπα πολλά ‘όχι’ τα οποία έφεραν πολλά ‘ναι’».

Όπως λέει ο ίδιος: «Δε μείωσα την τηλεόραση όπως άλλοι συνάδελφοι ψευτοκουλτουριάρηδες, που λένε ότι την κάνουν μονό για τα χρήματα. Η τηλεόραση είναι φοβερό μέσο, κάνει και καλά και κακά πράγματα. Το Εθνικό θέατρο δεν κάνει μονό καλές δουλειές».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.