Τελείωσαν όλα για Τατιάνα Μπλάτνικ και Νικόλαο: Ο παραμυθένιος γάμος στις Σπέτσες και το «βελούδινο» πριγκιπικό διαζύγιο (video)

April 20, 2024


Μετά από 20 χρόνια κοινής ζωής, τα 14 από τα οποία ήταν παντρεμένοι, ο γιος του τέως βασιλιά Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.Το 2010 οι προετοιμασίες στις Σπέτσες είχαν ξεκινήσει από τον Μάρτιο για τον γάμο εκείνης της χρονιάς που έγινε τον Αύγουστο και ήταν η αφορμή για παρέλαση γαλαζοαίματων στο κοσμοπολίτικο νησί του Αργοσαρωνικού.Ο γαμπρός είχε φτάσ…


Μετά από 20 χρόνια κοινής ζωής, τα 14 από τα οποία ήταν παντρεμένοι, ο γιος του τέως βασιλιά Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Το 2010 οι προετοιμασίες στις Σπέτσες είχαν ξεκινήσει από τον Μάρτιο για τον γάμο εκείνης της χρονιάς που έγινε τον Αύγουστο και ήταν η αφορμή για παρέλαση γαλαζοαίματων στο κοσμοπολίτικο νησί του Αργοσαρωνικού.

Ο γαμπρός είχε φτάσει στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου από το Πόρτο Χέλι με το σκάφος «Αφρόεσσα» της τέως βασιλικής οικογένειας και η νύφη πάνω σε ανθοστόλιστη άμαξα σε έναν γάμο που έμοιαζε βγαλμένος από παραμύθι.

Το διαζύγιο-σοκ και η παραμυθένια ζωή Τατιάνας Μπλάτνικ και Νικόλαου

Η Τατιάνα, που εκείνες τις ημέρες έκλεινε τα 30 της χρόνια, έλαμπε μέσα στο εντυπωσιακό στράπλες νυφικό της, δημιουργία του οίκου Angel Sanchez που συμπλήρωνε ένα δαντελένιο μπολερό, ενώ οι 370 καλεσμένοι ήταν μέλη βασιλικών οικογενειών αλλά και εκπρόσωποι της αθηναϊκής ελίτ.

Τα χρόνια περνούσαν και το ζευγάρι έμοιαζε να ζει ευτυχισμένο στο σπίτι του στο Καστρί. Ο Νικόλαος συνήθιζε τα πρωινά να βγαίνει για τζόκινγκ και να τρέχει πολλές φορές μέχρι τα πρώην βασιλικά κτήματα στο Τατόι. Παράλληλα αφιέρωνε πολύ χρόνο στο αγαπημένο του χόμπι τη φωτογραφία διοργανώνοντας εκθέσεις με κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά ενσταντανέ του στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ανέπτυξε όμως και φιλανθρωπική δράση ως Ειδικός Σύμβουλος ΔΣ της μη κυβερνητικής οργάνωσης Axion Hellas για τη στήριξη ευάλωτων ομάδων που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές κυρίως της νησιωτικής Ελλάδας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.