«Έσπασε» τη σιωπή του ο Σοϊλέδης για τον χωρισμό από Αντωνά: «Ο ένας το μικρό και ο άλλος το κοντό του» (video)

April 10, 2024


Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο Άρης Σοϊλέδης όσον αφορά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά, που έσκασε σαν βόμβα στα μίντια.Ο Άρης Σοιλέδης έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μετά την αποκάλυψε πως χώρισαν με τη Μαρία Αντωνά, ενώ ήταν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και μάλιστα η παρουσιάστρια είχε πει πως ετοιμάζουν τον γάμο για τον Σεπτέμβρη.«Θα ήθελα ν…


Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο Άρης Σοϊλέδης όσον αφορά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά, που έσκασε σαν βόμβα στα μίντια.

Ο Άρης Σοιλέδης έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μετά την αποκάλυψε πως χώρισαν με τη Μαρία Αντωνά, ενώ ήταν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και μάλιστα η παρουσιάστρια είχε πει πως ετοιμάζουν τον γάμο για τον Σεπτέμβρη.

«Θα ήθελα να σας παρακαλέσω με όλη μου την καλή διάθεση να σεβαστείτε λίγο την κατάσταση γενικότερα και να μη βγαίνει ο καθένας σε εκπομπές και σάιτ, και λέει το μικρό και το κοντό του και να αφήσουμε τα πράγματα να κυλήσουν, γιατί έχω ακούσει απίστευτα πράγματα και ιστορίες, οι οποίες δεν είναι παρά μόνο της φαντασίας σας. Αυτό από εμένα, καλή συνέχεια σε όλους, φιλάκια», είπε ο Άρης Σοϊλέδης.

Την πρώτη της αντίδραση είχε, λίγο νωρίτερα, και η Μαρία Αντωνά μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

To έκανε ξεκάθαρο ο Φραγκολιάς για Αντωνά-Σοϊλέδη: «Αφήνουν πίσω τους έξι επτά χρόνια και προχωράνε» (video)

Νέες δηλώσεις για τον χωρισμό της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη έκανε ο Κώστας Φραγκολιάς, στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Ο συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τον χωρισμό του Άρη Σοϊλέδη από τη Μαρία Αντωνά, καθώς ο ίδιος είχε αποφασιστεί πως θα ήταν ο κουμπάρος στον θρησκευτικό γάμο τους.

«Δεν επιβεβαίωσα τον χωρισμό του, επιβεβαίωσα ότι υπάρχει μια κρίση στη σχέση τους. Ισχύει ότι η Μαρία έχει φύγει από το σπίτι, τα πράγματα έγιναν σε ήρεμα πλαίσια. Δεν ξέρω αν θα ξεπεράσουν αυτή την κρίση, εμένα αυτό που με νοιάζει και με απασχολεί είναι ό,τι αποφασίσουν να αποδειχθεί και να είναι το καλύτερο για αυτούς. Έχω μιλήσει και με τους δύο, δεν τους έχει πάρει από κάτω, απλά είναι στο στάδιο της συνειδητοποίησης, αφήνουν πίσω τους έξι επτά χρόνια και προχωράνε. Από τη στιγμή που δεν υπήρξαν εντάσεις, ήταν απόφαση και των δύο», είπε ο Κώστας Φραγκολιάς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.