Ο Πάνος Μιχαλόπουλος βρισκόταν στο προσκήνιο για περίπου 30 χρόνια ως ένας κορυφαίος ηθοποιός, ξεκινώντας από τη δεκαετία του 1980 και φτάνοντας μέχρι εκείνη του 2010, όταν και αποφάσισε να αποσυρθεί οριστικά στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στη ΜεσσηνίαΕίχε γίνει, δε, αντικείμενο συζήτησης για το γάμο του με την τηλεπαρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά και κράτησε μόλις δύο χρόνια (1988 – 1990), αν και είχε κ…
Ο Πάνος Μιχαλόπουλος βρισκόταν στο προσκήνιο για περίπου 30 χρόνια ως ένας κορυφαίος ηθοποιός, ξεκινώντας από τη δεκαετία του 1980 και φτάνοντας μέχρι εκείνη του 2010, όταν και αποφάσισε να αποσυρθεί οριστικά στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στη Μεσσηνία
Είχε γίνει, δε, αντικείμενο συζήτησης για το γάμο του με την τηλεπαρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά και κράτησε μόλις δύο χρόνια (1988 – 1990), αν και είχε κάνει και νωρίτερα ένα γάμο. Σε συνέντευξή του έχει πει ότι εκείνος έβαλε το χέρι του για να κάνει η Ρούλα τον «Πρωινό καφέ». «Ήμουν ένα σκαλοπάτι για να μπει η κυρία στον ΑΝΤ1», δήλωσε τότε ο ηθοποιός αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν χώρισαν με τον καλύτερο τρόπο.
Το παρασκήνιο επίσης, ο Πάνος Μιχαλόπουλος, για τον οποίο έγιναν πρόσφατα αποκαλύψεις σχετικά με την υγεία του, δεν διατηρεί καλές σχέσεις και με τον ΑΝΤ1, που ήταν για χρόνια δεύτερο σπίτι του. Ο λόγος; Η απόλυση του γιου του από το κανάλι του Αμαρουσίου, όπου εργαζόταν ως τεχνικός, στα τέλη της δεκαετίας του 2000.
Μάλιστα, τότε συζητιόταν το όνομά του για να συμμετάσχει στο «Dancing with the stars», κάτι που δεν έγινε τελικά, γιατί, όπως αποκάλυψε ο Πάνος Μιχαλόπουλος σε συνέντευξή του στη «Espresso» το 2010, ήταν πολύ χολωμένος από την άδικη απόλυση του παιδιού του.
«Να συμμετάσχω στο αυτοαποκαλούμενο talent show του ΑΝΤ1 που έδιωξε τον γιο μου, τον Σωτήρη, ύστερα από 12 χρόνια που δούλευε εκεί ως οπερατέρ; Πλάκα μού κάνεις; Έπεσα από τα σύννεφα όταν τον απέλυσαν.
Μου έλεγε παλιά ο Κυριακού ότι «Το παιδί σου είναι και παιδί μου και «Ο μισός ΑΝΤ1 χτίστηκε από σένα», κι αφήνει κάποια ανθρωπάκια του να διώχνουν το παιδί μου – «παιδί του»;