Άγγελος Λάτσιος: Η τρυφερή ανάρτηση και οι ευχές στην μικρή αδερφή του, Μαρίνα

March 29, 2024


Μια τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της μικρότερης κόρης της Ελένης Μενεγάκη, Μαρίνας Παντζοπούλου, έκανε ο αδερφός της Άγγελος Λάτσιος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, προκειμένου να της ευχηθεί και δημόσια χρόνια πολλά. Υπενθυμίζουμε ότι η μικρή Μαρίνα κλείνει σήμερα τα 9 (δείτε εδώ την εκπληξή που της ετοιμάζει η μητέρα της).Είναι γνωστό ότι ο Άγγελός Λάτσιος διατηρεί εξίσ…


Μια τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της μικρότερης κόρης της Ελένης Μενεγάκη, Μαρίνας Παντζοπούλου, έκανε ο αδερφός της Άγγελος Λάτσιος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, προκειμένου να της ευχηθεί και δημόσια χρόνια πολλά. Υπενθυμίζουμε ότι η μικρή Μαρίνα κλείνει σήμερα τα 9 (δείτε εδώ την εκπληξή που της ετοιμάζει η μητέρα της).

Είναι γνωστό ότι ο Άγγελός Λάτσιος διατηρεί εξίσου πολύ καλές σχέσεις με τις τρεις αδερφές του, ωστόσο έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στην μικρή του αδερφή, Μαρίνα Παντζοπούλου. Αυτό φαίνεται και από τις αναρτήσεις που κάνει κατά καιρούς στα social media μαζί της.

Η ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου για την αδερφή του

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΓΓΕΛΟΥ ΛΑΤΣΙΟΥ

Η αναφορά της Ελένης Μενεγάκη στην κόρη της

Η Ελένη έχει μιλήσει στον “αέρα” της εκπομπής κάποιες φορές φανερά συγκινημένη για την απόφασή της να αποκτήσει παιδί στα 45 της χρόνια, για τις δυσκολίες αλλά και για την θέληση που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα και έχει πει: «44 έμεινα έγκυος, 45 γέννησα. Δεν με απασχολούσε ποτέ τι θα σκεφτεί ο καθένας για το τι θα κάνω εγώ στην προσωπική μου ζωή. Ποτέ δεν με απασχόλησε. Είμαι εγώ ευτυχισμένη; Κατάφερα να αποκτήσω παιδί; Το έχω σήμερα και το λατρεύω και το κοιτάζω και δεν το πιστεύω ακόμα; Το κοιτάζω και λέω δικό μου; Το έκανα; Μου βγάζω το καπέλο εμένα!Λέω “Θεέ μου ευχαριστώ!” και μετά “Α ρε Ελένη έχεις πολλά κότσια”. Αυτοθαυμάζομαι για αυτό και θαυμάζω κάθε γυναίκα, όποια γυναίκα έχει την ψυχική αντοχή, είτε έχει παιδιά, είτε δεν έχει, να δημιουργήσει οικογένεια, να κάνει το πρώτο της παιδί σε μια ηλικία που τα έχεις τακτοποιήσει όλα. Είναι πολύ δύσκολο»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.