Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

March 28, 2024


Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα, καθώς είχε μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του.Το απόγευμα της Πέμπτης 28/3, ο Δημήτρης Κόκοτας, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Συγκεκριμένα, ο ταλαντούχος τραγουδιστής κατά την διάρκεια των προβών του με την Τραϊάνα Ανανία για το J2US και το live του Σάββατου, αισθάνθηκε μια έντονη αδιαθεσία.Μετά από λίγη ώρα έφτασ…


Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα, καθώς είχε μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του.

Το απόγευμα της Πέμπτης 28/3, ο Δημήτρης Κόκοτας, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Συγκεκριμένα, ο ταλαντούχος τραγουδιστής κατά την διάρκεια των προβών του με την Τραϊάνα Ανανία για το J2US και το live του Σάββατου, αισθάνθηκε μια έντονη αδιαθεσία.

Μετά από λίγη ώρα έφτασε το ασθενοφόρο που κάλεσαν οι παρευρισκόμενοι και μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Συγκινεί ο Δημήτρης Κόκοτας: «Φορτίζομαι συναισθηματικά όταν ερμηνεύω τραγούδια του πατέρα μου αλλά ταυτόχρονα φεύγει και ένα κομμάτι της στεναχώριας»

«Φορτίζομαι συναισθηματικά όταν ερμηνεύω τραγούδια του πατέρα μου αλλά ταυτόχρονα φεύγει και ένα κομμάτι της στεναχώριας» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Κόκοτας στην εκπομπή «Ελένη» και συγκίνησε.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του… Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψή του για το περιστατικό με την εταιρεία που είχε προσεγγίσει τον πατέρα του.

«Φορτίζομαι συναισθηματικά όταν ερμηνεύω τραγούδια του πατέρα μου αλλά ταυτόχρονα φεύγει και ένα κομμάτι της στεναχώριας για την απώλεια του. Μια βόλτα στην Κηφισιά πάντα μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια. Στο Κολωνάκι και στον Πειραιά κάναμε βόλτες με τους γονείς μου.

Η κόρη μου γνωρίζει τα τραγούδια μου και την ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό. Μας χωρίζουν πολλές δεκαετίες με την κόρη μου και το μόνο που μας σώζει με την σύζυγό μου είναι η συζήτηση μαζί της», είπε αρχικά ο Δημήτρης Κόκοτας.

Ο Δημήτρης Κόκοτας είπε στη συνέχεια: «Μου αρέσει η δουλειά που κάνω και την αγαπώ αλλά την κάνω βιοποριστικά. Όλα αυτά τα χρόνια έχω διαχειριστεί αρκετά καλά την καριέρα μου αλλά έχουν γίνει και λάθη που ελπίζω να με βελτιώνουν. Όποιος με αγαπάει, θα με αγαπάει και με περισσότερες ρυτίδες και με γκρίζα μαλλιά».

Δείτε το βίντεο

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.