Ιωάννα Ασημακοπούλου: Τα δάκρυα μετά το τέλος στο «Σόι Σου» και ο ζηλιάρης σύντροφος

March 28, 2024


Η Ιωάννα Ασημακοπούλου ήταν η σημερινή καλεσμένη στο «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ. Η ηθοποιός έκανε μία αναδρομή στην πορεία της στην υποκριτική, με έναν μεγάλο σταθμό να βρίσκεται φυσικά στην επιτυχία που σημείωσε η σειρά «Το Σόι Σου». Παράλληλα μίλησε για την προσωπική της ζωή, όπου αποκάλυψε ότι έχει συναντήσει ζηλιάρη σύντροφο.Η Ιωάννα Ασημακοπούλου ανέφερε πως στο φινάλε των γυρισμάτων της σειρά…


Η Ιωάννα Ασημακοπούλου ήταν η σημερινή καλεσμένη στο «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ. Η ηθοποιός έκανε μία αναδρομή στην πορεία της στην υποκριτική, με έναν μεγάλο σταθμό να βρίσκεται φυσικά στην επιτυχία που σημείωσε η σειρά «Το Σόι Σου». Παράλληλα μίλησε για την προσωπική της ζωή, όπου αποκάλυψε ότι έχει συναντήσει ζηλιάρη σύντροφο.

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου ανέφερε πως στο φινάλε των γυρισμάτων της σειράς «Το Σόι Σου» δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνησή της.

«Έκλαιγα γιατί έκλεινε ένας ολόκληρος κύκλος, στην αρχή δεν το περίμενα. Έλεγα όλα είναι μια χαρά, σίγα που θα κλάψω… Ευτυχώς που έγραφε ότι κλαίω στο σενάριο. Στη δουλειά μας δεν είναι εύκολο. Εμείς αλλάζουμε ανά έξι μήνες, άντε να σου τύχει ένα θεατρικό για δύο χρόνια, μια παράσταση ή ένα σίριαλ», είπε αρχικά η Ιωάννα Ασημακοπούλου και συνέχισε: «Αλλά στο Σόι Σου ήταν μεγάλος ο αποχαιρετισμός και τα πάω χάλια μαζί τους, δεν μου αρέσουν καθόλου. Είναι ένα τέλος και στεναχωριέμαι, το πενθείς νομίζω».

Δείτε επίσης: Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Το χιούμορ είναι ασπίδα και με έχει σώσει από…» – Η εξομολόγησή της στην Ελένη Μενεγάκη

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.