«Κόλαφος» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για Γιάννη Πλούταρχο: «Δεν θέλω να τον δω»

March 28, 2024


Τα «πυρά» του ενάντια στον Γιάννη Πλούταρχου, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, εξαπέλυσε πριν από λίγες ώρες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από την εκπομπή του στο ραδιόφωνο του Sfera 102,2. Η κουβέντα πήγε στον τραγουδιστή και ενώ αρχικά του έδωσε «μπράβο» για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει, στη συνέχεια μίλησε σε έντονο ύφος για τον ίδιο και για κάποια άλυτα θέματα που έχουν από το παρελθόν.Σ…


Τα «πυρά» του ενάντια στον Γιάννη Πλούταρχου, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, εξαπέλυσε πριν από λίγες ώρες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από την εκπομπή του στο ραδιόφωνο του Sfera 102,2. Η κουβέντα πήγε στον τραγουδιστή και ενώ αρχικά του έδωσε «μπράβο» για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει, στη συνέχεια μίλησε σε έντονο ύφος για τον ίδιο και για κάποια άλυτα θέματα που έχουν από το παρελθόν.

Σε κάποια σημεία έκανε πλάκα με τους συνεργάτες του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, αλλά για όσο αναφερόταν στον Γιάννη Πλούταρχο φαινόταν να μιλάει σοβαρά, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι δεν θέλει να τον δει, ούτε να τον καλέσει στην βραδινή εκπομπή του The 2Night Show.

Δείτε επίσης: Γρηγόρης Αρναούτογλου: Επιστρέφει και επίσημα ο ”Όμορφος Κόσμος” – Ο πρώτος προορισμός και το νέο όνομα της εκπομπής

Τα «πυρά» του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Γιάννη Πλούταρχο

«Να στείλω πολλά φιλιά στην οικογένεια του Γιάννη Πλούταρχου, πολύ ωραία οικογένεια, να του πω μπράβο. Φαίνεται ότι είναι πολύ ωραία οικογένεια, έχουν κάνει πολύ ωραία δουλειά ο Γιάννης και η σύζυγός του. Εγώ με τον Γιάννη έχω και κάποια θέματα. Κάποτε. Έχω τα θέματά μου. Δεν έχει εμφανιστεί… Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Πολύ ωραίος τραγουδιστής, πολύ καλό παιδί, αλλά έχω τα θέματά μου μαζί του. Πρέπει να τα λύσω κάποια στιγμή, πρέπει να τον συναντήσω τον άνθρωπο», ανέφερε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Η Νάνσυ Αντωνίου του είπε για πλάκα ότι μπορεί να τον καλέσει στο The 2Night Show για να λύσουν τις όποιες διαφορές τους. Τότε, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εμφανίστηκε ιδιαίτερα αρνητικός.

«Δεν θέλω να έρθει, δεν θέλω να έρθει ο άνθρωπος. Δικαίωμά μου δεν είναι; Όταν ήθελα, δεν ήρθε, τώρα δεν θέλω εγώ. Βέβαια ο άνθρωπος μπορεί να μη θέλει κι αυτός. Δεν θες εσύ, δεν θέλω κι εγώ. Χαζά ξε-χαζά έτσι είναι. Ας ερχόταν χωρίς να τον καλέσουμε. Ας ερχόταν ακάλεστος. Δεν θέλω να τον δω, δεν θέλω να τον συναντήσω, δεν θέλω ρε παιδί μου» κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Δείτε το απόσπασμα, όπως προβλήθηκε από την εκπομπή «Το Πρωινό»:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.