Ετεοκλής Παύλου: «Όταν έχεις δει τη ζωή και από την άλλη πλευρά, όλα τα άλλα…» – Το σχόλιο του για την εξομολόγηση της Emilia Vodos

March 28, 2024


Το σχόλιο του, με αφορμή την αποκάλυψη της Emilia Vodos, για το πρόβλημα υγείας της, έκανε ο Ετεοκλής Παύλου μέσα από την εκπομπή Breakfast@star. Ο παρουσιαστής εξέφρασε την άποψή για τους ανθρώπους που έχουν αντιμετωπίσει κάποια μεγάλη δυσκολία στην ζωή τους.Υπενθυμίζουμε ότι η πρώην παίκτρια του My Style Rocks βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Zoe Pre στο Youtube και μίλησε για την αναπηρία που…


Το σχόλιο του, με αφορμή την αποκάλυψη της Emilia Vodos, για το πρόβλημα υγείας της, έκανε ο Ετεοκλής Παύλου μέσα από την εκπομπή Breakfast@star. Ο παρουσιαστής εξέφρασε την άποψή για τους ανθρώπους που έχουν αντιμετωπίσει κάποια μεγάλη δυσκολία στην ζωή τους.

Υπενθυμίζουμε ότι η πρώην παίκτρια του My Style Rocks βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Zoe Pre στο Youtube και μίλησε για την αναπηρία που έχει στο αίμα, κάτι για το οποίο δεν έχει μιλήσει ξανά στο παρελθόν (δείτε εδώ τι είπε).

Το σχόλιο του Ετεοκλή Παύλου

«Έχει περάσει κι από κατάθλιψη. Θεωρώ ότι οι άνθρωποι που έχουν περάσει και θα βάλω και εμένα μέσα, που έχουμε περάσει, κάτι δύσκολο, θα το πω κι ας ακουστεί λίγο οξύμωρο οφείλουμε να είμαστε χαρούμενοι. Οι άνθρωποι που δεν έχουν περάσει κάτι, μιλάνε λίγο εκ του ασφαλούς.

Δείτε επίσης: Emilia Vodos: Αποκάλυψε για πρώτη φορά τη χώρα καταγωγής της – «Υπήρχαν και άλλες κοπέλες από το εξωτερικό και δεν ερωτήθηκαν ποτέ»

Εμείς έχουμε δει τη ζωή και λίγο διαφορετικά. Όταν έχεις δει τη ζωή και από την άλλη πλευρά και έχεις δει ποια είναι τα πραγματικά προβλήματα, που είναι τα υγείας όπως λέει κι η ίδια, όλα τα άλλα μοιάζουν πολύ μικρά για να σε κάνουν να στενοχωρηθείς» ανέφερε ο Ετεοκλής Παύλου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.