«Ξεσκέπασε» την Κέιτ Μίντλετον με 14 λέξεις η Καμίλα: «Ξέρει ότι έρχονται…»

March 28, 2024


Με τον βασιλιά Κάρολο να απέχει από τα δημόσια καθήκοντά του αφότου αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο τον περασμένο Φεβρουάριο και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να έχει αφοσιωθεί στη σύζυγό του, καθώς η Κέιτ Μίντλετον σόκαρε τον πλανήτη αποκαλύπτοντας ότι νοσεί επίσης από καρκίνο, το βάρος για τις επίσημες υποχρεώσεις της βασιλικής οικογένειας έχει πέσει στην Καμίλα.Η βασίλισσα Καμίλα βρέθηκε την Τετάρ…


Με τον βασιλιά Κάρολο να απέχει από τα δημόσια καθήκοντά του αφότου αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο τον περασμένο Φεβρουάριο και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να έχει αφοσιωθεί στη σύζυγό του, καθώς η Κέιτ Μίντλετον σόκαρε τον πλανήτη αποκαλύπτοντας ότι νοσεί επίσης από καρκίνο, το βάρος για τις επίσημες υποχρεώσεις της βασιλικής οικογένειας έχει πέσει στην Καμίλα.

Η βασίλισσα Καμίλα βρέθηκε την Τετάρτη σε μία λαϊκή αγορά στο κέντρο της πόλης του Σριούσμπερι, την οποία είχαν κατακλίσει χιλιάδες πολίτες και αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην πριγκίπισσα της Ουαλίας μετά την αποκάλυψη που είχε κάνει η Κέιτ ότι διαγνώστηκε με καρκίνο.

Το συγκινητικό μήνυμα από δύο κοριτσάκια

Η βασίλισσα περιηγήθηκε σε αρκετούς πάγκους τροφίμων, χειροτεχνίας και κοσμημάτων, όταν τη σταμάτησαν δύο μικρά αδελφάκια, η 10χρονη Χάριετ και η 6χρονη Λόις που είχαν φτιάξει πανό για την Κέιτ διακοσμημένα με καρδιές, λουλούδια και αστέρια, ζητώντας από τη βασίλισσα να δώσει στην Κέιτ τα δώρα που ετοίμασαν.

«Ξέρω ότι η Κάθριν είναι ενθουσιασμένη από όλες τις ευχές και την υποστήριξη», είπε χαρακτηριστικά σύμφωνα με τη Mirror.

Μάλιστα η Χάριετ απολογήθηκε για το γεγονός ότι τα πανό ήταν τσαλακωμένα. «Λυπάμαι που είναι λίγο τσαλακωμένα», είπε, αλλά η Καμίλα έσκυψε να τους μιλήσει και τους είπε: «Θα τα πάρω προσεκτικά και θα βεβαιωθούμε ότι θα ξέρει ότι έρχονται».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.