Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: ”Πνίγηκε” μέσα στα πανέρια – Της πέταξαν δεκάδες γαρύφαλλα σε πρώτο τραπέζι πίστα στα μπουζούκια

March 28, 2024


Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου διασκεδάζει αρκετά συχνά στα μπουζούκια και έτσι πρόσφατα ο φακός του Youweekly.gr την εντόπισε στα Vox, όπου τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα να κάθεται πρώτο τραπέζι πίστα.Μέσα από αναρτήσεις στα social media είδαμε την γνωστή επιχειρηματία να λούζεται από πανέρια με γαρύφαλλα κατά της διάρκεια της βραδιάς. Πιο συγκεκριμένα, στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο…


Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου διασκεδάζει αρκετά συχνά στα μπουζούκια και έτσι πρόσφατα ο φακός του Youweekly.gr την εντόπισε στα Vox, όπου τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα να κάθεται πρώτο τραπέζι πίστα.

Μέσα από αναρτήσεις στα social media είδαμε την γνωστή επιχειρηματία να λούζεται από πανέρια με γαρύφαλλα κατά της διάρκεια της βραδιάς. Πιο συγκεκριμένα, στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο instagram τη βλέπουμε να χάνεται μέσα στα λουλούδια – με τον άνθρωπο που της τα πετούσε να παραμένει άγνωστός.

Δείτε επίσης: Στάθης Σχίζας & Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Μαζί σε εκδήλωση – «Στο ίδιο τραπέζι καθίσαμε, εννοείται ότι…»

Το βίντεο με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να διασκεδάζει στα μπουζούκια

Σε κάθε περίπτωση, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έδειχνε να απολαμβάνει αυτή την κίνηση – από όπου και αν προήλθε, ωστόσο προσπαθούσε παράλληλα να μην χαθεί μέσα στα απανωτά γαρύφαλλα που έπεφταν πάνω της.

Η αποκάλυψη για τον άνδρα που την διεκδικεί

Δηλώσεις την κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης 6/3, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία μίλησε σχετικά με τις φήμες για την συμμετοχή της στο Real Housewives (δείτε εδώ ποια ονόματα έχουν ακουστεί), αλλά και για την προσωπική της ζωή. Ωστόσο σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής υπάρχει ένας άνδρας που την διεκδικεί.

Αμέσως μετά δημοσιογράφος της εκπομπής αποκάλυψε ότι υπάρχει ένας άνδρας που θέλει να μπει στη ζωή της: «Υπάρχει ένας άντρας που τη φλερτάρει πάρα πολύ δυναμικά, εδώ και πάρα πολύ καιρό. Υπήρξε σύντροφος γνωστής τραγουδίστριας, έχουν κάνει κάποιες δημόσιες εμφανίσεις, αλλά μαζί με μεγάλη παρέα πάντα. Υπάρχουν και φωτογραφίες που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας, γιατί ο κύριος έχει παρακαλέσει να μη βγουν. Από τη στιγμή που δεν είναι επίσημο, η ίδια λέει ότι είναι μόνη της Την πιστεύω ότι δεν έχει προχωρήσει, απλά είναι ένα έντονο κι επίμονο φλερτ. Δεν είναι ο μόνος που τη φλερτάρει, έχει ζήτηση».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.