Survivor – Το δράμα της Μαριάννας Κάσθαγλη: «Έχασα όλα μου τα χρήματα και τις απολαβές από το παιχνίδι»

March 28, 2024


Η Μαριάννα Κάσθαγλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1, The 2night show. Το βράδυ της Τετάρτης 27/3 λοιπόν, η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για τη ζωή της μετά το ριάλιτι επιβίωσης όπου γνώρισε την αναγνωρισιμότητα.Είναι πλοίαρχος σε σκάφος στην Ελλάδα και όπως αποκάλυψε είναι πολύ δύσκολο επάγγελμα, ωστόσο όσο περνάει ο καιρός οι γυναίκες μπαίνουν πολύ δυναμικά…


Η Μαριάννα Κάσθαγλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1, The 2night show. Το βράδυ της Τετάρτης 27/3 λοιπόν, η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για τη ζωή της μετά το ριάλιτι επιβίωσης όπου γνώρισε την αναγνωρισιμότητα.

Είναι πλοίαρχος σε σκάφος στην Ελλάδα και όπως αποκάλυψε είναι πολύ δύσκολο επάγγελμα, ωστόσο όσο περνάει ο καιρός οι γυναίκες μπαίνουν πολύ δυναμικά σε αυτό. Στην αρχή ωστόσο, υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός και προσπαθούσε να αποδείξει ότι μπορεί.

«Είμαι παιδί πολύτεκνης οικογένειας βιοπαλαιστών, δεν ήταν ναυτικοί. Έφυγα από τα 18 μου από το σπίτι, κατέβηκα μόνη μου Αθήνα. Κοιμόμουν στον σταθμό Λαρίσης μέχρι να βρω ναυτιλιακή εταιρεία. Πάντα ήθελα προς το Ναυτικό, δεν ήξερα πού πήγαινα. Όταν πήγα και είδα πόσο δύσκολα ήταν…Στο πρώτο ταξίδι έφυγα από Ελλάδα και πήγα Κίνα στα 18 μου. Πηγαίναμε συνέχεια σε διαφορετικές χώρες, έχουμε περάσει από πειρατείες, από φουρτούνες. το μεγαλύτερο διάστημα που έχω μείνει μέσα είναι 9 μήνες. Έχει πολλή ταλαιπωρία αυτή η δουλειά», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων η Μαριάννα Κάσθαγλη.

Δείτε επίσης στο σημερινό 28/3 Survivor: Επιβεβαιώθηκε η είδηση – Ο Γιώργος Λιανός το ανακοινώνει απόψε

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.