Άρης Καβατζίκης: «Το να περιμένεις στις 2 τη νύχτα την Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν είναι…» – “Κόλαφος” για τις δηλώσεις της παρουσιάστριας

March 5, 2024


Το σχόλιό του για τις δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, έκανε ο Άρης Καβατζίκης, το πρωί της Τρίτης 5/3, μέσα από την εκπομπή Πάμε Δανάη. Ο δημοσιογράφος υποστήριξε την παρουσιάστρια τονίζοντας ότι τα πρόσωπα που βρίσκονται την τηλεόραση έχουν και προσωπική ζωή και ότι δεν μπορούν όλα να είναι δημόσια.Υπνεθυμίζουμε ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πέταξε τα “καρφιά” της προς τους δημοσιογράφους, καθώς ε…


Το σχόλιό του για τις δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, έκανε ο Άρης Καβατζίκης, το πρωί της Τρίτης 5/3, μέσα από την εκπομπή Πάμε Δανάη. Ο δημοσιογράφος υποστήριξε την παρουσιάστρια τονίζοντας ότι τα πρόσωπα που βρίσκονται την τηλεόραση έχουν και προσωπική ζωή και ότι δεν μπορούν όλα να είναι δημόσια.

Υπνεθυμίζουμε ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πέταξε τα “καρφιά” της προς τους δημοσιογράφους, καθώς είχε μάι συνάντηση για την οποία δεν ήθελε να μιλήσει. «Πάντα σας μιλάμε στις κάμερες εκτός αν έρχεστε στις 2 η ώρα το πρωί που δεν είμαστε καλά. Νυστάζουμε και λίγο» είπε (δείτε εδώ το ξέσπασμά της).

Από την άλλη πλευρά, η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της μέσα από την εκπομπή Mega Καλημέρα, εξέφρασαν την ενόχλησή τους προν στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τη «κούραση» μετά το 7ωρο πάρτι της, αλλά και για τον ειρωνικό τόνο που μίλησε στις κάμερες (δείτε τα αιχμηρά σχόλιά τους).

Το σχόλιο του Άρη Καβατζίκη για τις δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μου φάνηκε πάρα πολύ σωστή για αυτό που είπε με τις 2 τα χαράματα… Όταν βγαίνεις στην τηλεόραση δεν σημαίνει ότι όλη σου η ζωή είναι παρανάλωμα του πυρός στα media. Συγγνώμη δηλαδή, όταν έχω γενέθλια και έχω πιει ένα ποτήρι παραπάνω θα πάω σπίτι μου ή θα πω στους συναδέλφους μου αν περνάω καλά στα γενέθλιά μου» ανέφερε αρχικά.

«Βγαίνουμε όλη μέρα στις εκπομπές και λέμε να αλλάξει η τηλεόραση. Αν ένα πολύ μεγάλο όνομα της ελληνικής τηλεόρασης, από τα σούπερ φωτεινά πρόσωπα της τηλεόρασης, χώριζε… και περίμενε ο ρεπόρτερ στο αεροδρόμιο και της έλεγε “Αχ χωρίσατε; Τι κρίμα!”. Τι θα έλεγες; Το να πας 2 η νύχτα να περιμένεις την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ή να ρωτάς τη Ζόζεφιν αν χώρισε, δεν είναι δημοσιογραφία. Είμαι απόλυτος γιατί έχω δουλέψει πάρα πολύ σε αυτή τη δουλειά» πρόσθεσε στην συνέχεια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.