Άση Μπήλιου: Προβλέψεις 2023-Σοκ για την Νέα Χρονιά! Κρύβει πολλές….[video]

January 10, 2023


Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για το 2023, για το ζώδιό σαςΌπως εξήγησε η αστρολόγος, η νέα χρονιά κρύβει προκλήσεις, αλλά θα υπάρχουν και οι τυχεροί εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου που θα δουν τη ζωής τους να αλλάζει και τα όνειρα τους να γίνονται πραγματικότητα.Η χρονιά ξεκινά με δύο ανάδρομους πλανήτες, τον Ερμή μέχρι τις 18/1 και τον Άρη μέχρι τις 12/1. Όπως είπε η Άση Μπήλιο…


Μία πρώτη γεύση για το πώς θα είναι το 2023 έδωσε η Άση Μπήλιου μέσα από την εκπομπή της Stars System το Σάββατο 10/12/2022.

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για το 2023, για το ζώδιό σας

Όπως εξήγησε η αστρολόγος, η νέα χρονιά κρύβει προκλήσεις, αλλά θα υπάρχουν και οι τυχεροί εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου που θα δουν τη ζωής τους να αλλάζει και τα όνειρα τους να γίνονται πραγματικότητα.

Η χρονιά ξεκινά με δύο ανάδρομους πλανήτες, τον Ερμή μέχρι τις 18/1 και τον Άρη μέχρι τις 12/1. Όπως είπε η Άση Μπήλιου, καλό είναι ό,τι σημαντικές αποφάσεις θέλουμε να πάρουμε, να τις πάρουμε μετά τις 18/1.

Το 2023 θα αλλάξουν ζωδιακή θέση τρεις σημαντικοί πλανήτες, ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας, οι οποίοι θα διαφοροποιήσουν τα δεδομένα σε προσωπικό, κοινωνικό, πολιτικό και πολιτισμικό επίπεδο. Οι εκλείψεις προχωρούν από τον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στον άξονα Κριού-Ζυγού και τα ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες θα είναι πολλά και καθοριστικά.

Επίσης οι ανάδρομες πορείες των πλανητών μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις, στις σχέσεις και τα οικονομικά.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.