Κώστας Λεφάκης: Πολλές οι Εκπλήξεις! Πώς θα μπει ο Ιανουάριος για τα 12 ζώδια

January 10, 2023


Όπως τόνισε ο γνωστός αστρολόγος, σε όμορφους και εορταστικούς ρυθμούς ξεκινά η νέα χρονιά για τα 12 ζώδια! Ο Ερμής και ο Άρης είναι φαινομενικά ανάδρομοι και κάποιες αποφάσεις αλλά και κινήσεις «τρενάρονται», η Αφροδίτη από τον Υδροχόο βελτιώνει τις κοινωνικές μας σχέσειςΟι εβδομαδιαίες (2-8/1) αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα ΛεφάκηΚριός
Η νέα χρονιά αρχίζει επεισοδιακά και φορτωμένα. Η κοινωνι…


Τις αστρολογικές του προβλέψεις για την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου μοιράστηκε ο Κώστας Λεφάκης, προειδοποιώντας τα ζώδια για δυσάρεστες και ευχάριστες εξελίξεις.

Όπως τόνισε ο γνωστός αστρολόγος, σε όμορφους και εορταστικούς ρυθμούς ξεκινά η νέα χρονιά για τα 12 ζώδια! Ο Ερμής και ο Άρης είναι φαινομενικά ανάδρομοι και κάποιες αποφάσεις αλλά και κινήσεις «τρενάρονται», η Αφροδίτη από τον Υδροχόο βελτιώνει τις κοινωνικές μας σχέσεις

Οι εβδομαδιαίες (2-8/1) αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Κριός
Η νέα χρονιά αρχίζει επεισοδιακά και φορτωμένα. Η κοινωνική ζωή και ο επαγγελματικός τομέας θα έχουν απαιτήσεις από εσάς. Ο ανάδρομος Άρης επιμένει να διατηρεί καθυστερήσεις και δυσκολίες. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο είναι μια υπόσχεση βοήθειας από ξένους ανθρώπους, ή από φίλους. Μεταξύ των άλλων, ανάδρομος είναι και ο Ερμής στον Αιγόκερω τις μέρες αυτές. Αυτό δείχνει ότι επιδιώξεις και οικογενειακές υποθέσεις θα γίνουν αιτία ταλαιπωριών και νευρικότητας. Τέλος, η Πανσέληνος στις 6 θα διογκώσει τα προβλήματα και θα περιορίσει τις χαρές.

Ταύρος
Νευρική προβλέπεται η καθημερινότητα την πρώτη εβδομάδα του νέου χρόνου, εξ αιτίας εντάσεων που θα προκαλέσουν τρίτοι και έλλειψη συγχρονισμού στους βασικούς τομείς της ζωής σας. Ο συντονισμός Ερμή και Άρη σε ανάδρομη πορεία δοκιμάζει τις σχέσεις, τα νεύρα και την αντοχή του πορτοφολιού σας. Είναι προτιμότερο να κινηθείτε σιωπηλά και υπομονετικά, να ζητήσετε πίστωση χρόνου όταν σας πιέσουν οι άλλοι, να αναβάλετε δύσκολα εγχειρήματα και να ακυρώσετε ταξίδια και διασκεδάσεις.

Δίδυμοι
Η Πανσέληνος του Ιανουαρίου, στις 6 του μήνα, κάνει το ξεκίνημα της χρονιάς έντονα δραστήριο και βγάζει στην επιφάνεια τόσο υποχρεώσεις, όσο και ευκαιρίες. Θα χρειαστεί να κινηθείτε διαλλακτικά ευέλικτα αλλά και προνοητικά. Ο Ερμής, ως κυβερνήτης σας είναι ανάδρομος και αυτό σημαίνει καθυστερήσεις σε θέματα που σας αφορούν, κυρίως οικονομικά, ή πρακτικά. Παραμένει ακόμα ανάδρομος και ο Άρης και σχεδόν γίνεται στάσιμος. Κατ επέκταση, κάποια πράγματα αν δεν φτουρήσουν και δεν προχωρήσουν, αποδεχτείτε το και μη στεναχωρηθείτε. Με δυο λόγια, συναλλαγές και σχέσεις παραμένουν σε δύσκολη φάση. Γρήγορα όμως θα ανατραπεί.

Καρκίνος
Με το ξεκίνημα του χρόνου ακολουθεί γρήγορα η πρώτη Πανσέληνος που θα επηρεάσει βαθιά τα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σας ζητήματα και ενδιαφέροντα. Δεν θα λείψουν οι καλές στιγμές, αλλά δεν θα λείψουν και οι δυσκολίες. Θα δείτε και θα ακούσετε πολλά αλλά θα πρέπει να φανείτε ψύχραιμοι και καθόλου βιαστικοί σε κρίσεις και κατασταλάξεις. Με δυο λόγια δεν πρέπει να έχετε απαιτήσεις, αναμονές, αλλά ούτε και απογοητεύσεις.

Λέων
Αντιξοότητες φέρνουν οι πρώτες μέρες του Ιανουαρίου, χωρίς όμως αυτό να σας προκαταβάλει. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Υδροχόο θα βοηθήσει στην εξέλιξη σχέσεων προσωπικών και κοινωνικών. Η αγάπη κάποιων ανθρώπων και η συμπαράσταση κάποιων άλλων θα παίξει ενθαρρυντικό ρόλο και θα σας φέρει ψυχική υποστήριξη. Στην εργασία θα υπάρξουν περιπλοκές και καθυστερήσεις και στις συναλλαγές σας , ακόμα μια φορά αργοπορίες. Προσπαθήστε να το ξεπερνάτε χωρίς στεναχώρια.

Παρθένος
Λιγότερη ταλαιπωρία θα έχετε σε σύγκριση με άλλους καθώς και ένα καινούριο ενθουσιασμό με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Καλλιεργείτε ελπίδες που θα επαληθευτούν και κάποιες επιφυλάξεις που θα επιβεβαιωθούν για αυτά που νιώθετε. Ο Ερμής, ανάδρομος στον Αιγόκερω σημαίνει προβληματισμός σε ότι αφορά στη δημιουργική σας δραστηριότητα και τη σχέση σας με αγαπημένα πρόσωπα. Όσο για τον Άρη, συνεχίζει να σας έχει επιστρατευμένους στον επαγγελματικό τομέα, είτε σας αρέσει, είτε όχι!

Zυγός
Γρήγορα θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε πολλές από τις απόψεις σας για τη ζωή και τις ανθρώπινες σχέσεις. Πάντως, ανοίγονται νέοι ορίζοντες δραστηριότητας για σας, στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς, γι΄ αυτό φροντίστε να μην υπάρχουν εκκρεμότητες που θα σας καθυστερήσουν. Επίσης, μην αφήνετε να ψυχολογικά σας προβλήματα να σας παρασύρουν σε συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Οι καθυστερήσεις που αντιμετωπίζετε σε ένα σχέδιο σας είναι φυσικό να υπάρχουν αφού δεν προβλέψατε σχεδόν φανερές εξελίξεις.

Σκορπιός
Το ξεκίνημα της νέας χρονιάς σας βοηθά σε μια σφαιρική αποτίμηση των όσων έχετε καταφέρει, αλλά και των όσων θέλετε να επιτύχετε. Μέχρι να βάλετε τα πράγματα σε τάξη, αποφύγετε συζητήσεις και σχόλια στο περιβάλλον της εργασίας σας, φανείτε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και θυσιάστε λίγη από την ελεύθερη ώρα σας για να ξεκαθαρίσετε που ακριβώς θα εστιάσετε. Ταυτόχρονα, μην διστάσετε να επεκτείνετε την κοινωνική σας δραστηριότητα γιατί θα υπάρξουν άνθρωποι που θα σας βοηθήσουν στις προσπάθειες σας. Ένα οικογενειακό θέμα μπορεί να απαιτήσει χρήματα. Φανείτε προνοητικοί.

Τοξότης
Ωφέλιμη δράση φέρνει η πρώτη εβδομάδα του χρόνου και εσείς θα κληθείτε να βρίσκεστε παντού. Φροντίστε να μη δυσαρεστήσετε εκείνους που σας αγαπούν και εκείνους που φροντίζουν για εσάς. Όσοι αναλαμβάνετε καθήκοντα στην εργασία, θα έχετε την ευκαιρία να οργανώσετε καλύτερα το χρόνο σας. Είναι προτιμότερο να ακολουθήσετε μια πιο αποδοτική τακτική, έστω και αν αυτό παρεμβάλλεται στις άλλες σας ασχολίες. Ειδήσεις από το εξωτερικό, συνεργασίες που ετοιμάζονται και άνθρωποι νέοι θα βρεθούν στο προσκήνιο και θα σας ωφελήσουν, είτε πρακτικά, είτε ψυχολογικά.

Αιγόκερως
Μία μικρή αλλά αναγκαία βελτίωση στα οικονομικά σας θα σας βγάλει από αρκετές έγνοιες, αρκεί να φροντίσετε να αξιοποιήσετε αυτή την βελτίωση με συντηρητικό χειρισμό των χρημάτων σας. Οικογενειακές αντιθέσεις ας αντιμετωπιστούν με σταθερότητα και ηρεμία. Αποφύγετε διαφωνίες σχετικές με την εργασία σας ή ένα νομικό θέμα και προσeξτε πολύ τους όρους μιας συνεργασίας. Η πρώτη εβδομάδα του χρόνου σας βρίσκει λίγο προβληματισμένους, αλλά αποφασισμένους να τα καταφέρετε! Προνοήστε για σημαντικά έξοδα που πρέπει να αντιμετωπιστούν στους επόμενους δύο μήνες.

Υδροχόος
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας είναι μια νότα τύχης και αισιοδοξίας. Η καθημερινότητα αποκτά ενδιαφέρον, ανάλογα πάντα με τις ασχολίες και τους στόχους σας. Η αισθηματική σας ζωή θα είναι συχνά στο προσκήνιο και θα διαπιστώσετε τη δύναμη της γοητείας και της σκέψης σας. Οικονομικά δείτε τα πράγματα πιο ωφελιμιστικά και μην κάνετε παραχωρήσεις όσο και αν σας πιέζουν άνθρωποι και καταστάσεις. Συνεννοείστε καλύτερα με το περιβάλλον, ενώ σας είναι ευκολότερο να εντοπίσετε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην εξυπηρέτηση του συμφέροντός σας.

Ιχθύες
Το ξεκίνημα της νέας χρονιάς εξυπηρετεί αποκατάσταση σχέσεων και τακτοποίηση εκκρεμοτήτων. Φροντίστε να διατηρήσετε κάποιες ισορροπίες μεταξύ αντιθέτων , καθώς θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις, άλλοτε κρυφά και άλλοτε φανερά. Είναι σημαντικό να μη διαταράξετε σχέσεις και να μην παρασυρθείτε από εγωισμό, ή από υπερεκτίμηση δυνάμεων. Όσοι ξεκινάτε κάτι καινούριο φανείτε τυπικοί στα καθήκοντά σας και μη βιάζεστε να δρομολογήσετε εξελίξεις χωρίς προηγουμένως να έχετε σιγουρευτεί ότι μπορείτε να το κάνετε! Τα οικονομικά σας, όσο και αν είναι ακόμη δύσκολα, γρήγορα θα βελτιωθούν και ήδη έχετε σαφείς ενδείξεις γι΄ αυτό.

Πηγή: oroskopos.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.