
Έναρξη χωρίς την Κατερίνα Καινούργιου έκανε σήμερα, Τρίτη 20/1 η εκπομπή Super Κατερίνα, με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να λέει την πρώτη «καλημέρα» και να ενημερώνει τους τηλεθεατές τις έχει συμβεί με την παρουσιάστρια.Όπως ανέφερε, δεν πρέπει να υπάρχει ανησυχία, αφού σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου είχε προγραμματισμένη ιατρική εξέταση για την εγκυμοσύνη της.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Έναρξη χωρίς την Κατερίνα Καινούργιου έκανε σήμερα, Τρίτη 20/1 η εκπομπή Super Κατερίνα, με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να λέει την πρώτη «καλημέρα» και να ενημερώνει τους τηλεθεατές τις έχει συμβεί με την παρουσιάστρια.
Όπως ανέφερε, δεν πρέπει να υπάρχει ανησυχία, αφού σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου είχε προγραμματισμένη ιατρική εξέταση για την εγκυμοσύνη της.
