Ελεονώρα Μελέτη: «Θα κινηθώ πρώτη φορά νομικά σε συναδέλφους» – Τι συνέβη

November 29, 2025


Η Ελεονώρα Μελέτη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, κατά την οποία απάντησε για τον χαρακτηρισμό «τρανσφοβική» που της αποδόθηκε από την Έλενα Ακρίτα, μετά από ανάρτησή της για τα φύλα.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


Η Ελεονώρα Μελέτη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, κατά την οποία απάντησε για τον χαρακτηρισμό «τρανσφοβική» που της αποδόθηκε από την Έλενα Ακρίτα, μετά από ανάρτησή της για τα φύλα.

Η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη για τις νομικές κινήσεις της μετά τον χαρακτηρισμό «τρανσφοβική»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.