Μπέλα Χαντίντ: Ζήτησε συγγνώμη από το κοινό για την εμφάνισή της στο show της «Victoria’s Secret»

October 24, 2025


Η Μπέλα Χαντίντ έδειξε για άλλη μια φορά πόσο ειλικρινής είναι απαντώντας προσωπικά σε έναν θαυμαστή που αναρωτήθηκε γιατί φαινόταν να δυσκολεύεται κατά τη διάρκεια του Fashion Show της Victoria’s Secret .Όλα ξεκίνησαν όταν ένας χρήστης του TikTok σχολίασε ότι το 29χρονο μοντέλο έμοιαζε «έτοιμη να κλάψει καθ’ όλη τη διάρκεια της πασαρέλας».bella hadid walks for the 2025 victoria’s secret fashion s…


Η Μπέλα Χαντίντ έδειξε για άλλη μια φορά πόσο ειλικρινής είναι απαντώντας προσωπικά σε έναν θαυμαστή που αναρωτήθηκε γιατί φαινόταν να δυσκολεύεται κατά τη διάρκεια του Fashion Show της Victoria’s Secret .

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας χρήστης του TikTok σχολίασε ότι το 29χρονο μοντέλο έμοιαζε «έτοιμη να κλάψει καθ’ όλη τη διάρκεια της πασαρέλας».

Η Μπέλα, χωρίς δισταγμό, απάντησε: «Είχα περίοδο εκείνο το πρωί και η αντοχή μου δεν έχει επανέλθει ακόμα μετά το νοσοκομείο», έγραψε, αναφερόμενη στην περιπέτεια με την υγεία της, λόγω υποτροπής της νόσου του Lyme, από την οποία πάσχει και πρόσφατα την οδήγησε στο νοσοοκομείο.

Bella Hadid

Η Μπέλα Χαντίντ στην πασαρέλα της «Victoria’s Secret» / AP

Με το χιούμορ και την άνεση να την χαρακτηρίζουν πάντα, η Μπέλα Χαντίντ ανέφερε: «Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα και σας αγαπώ γι’ αυτό συγγνώμη αν σας απογοήτευσα».

Η ειλικρινής της απάντηση έγινε αμέσως viral, με τους θαυμαστές να εκφράζουν την αγάπη και τον θαυμασμό τους για την αυθεντικότητά της.

Η Μπέλα είχε εμφανιστεί στην πασαρέλα της «Victoria’s Secret» στη Νέα Υόρκη στις 15 Οκτωβρίου, φορώντας ένα κόκκινο σετ εσωρούχων, πριν επιστρέψει στη σκηνή για να κλείσει το show με ένα ασημένιο look και τα χαρακτηριστικά «φτερά αγγέλου» — τα οποία, όπως αποκάλυψε αργότερα, ζύγιζαν πάνω από 20 κιλά.

Bella Hadid

Η Μπέλα Χαντίντ στην πασαρέλα της «Victoria’s Secret» / AP

Invision

Bella Hadid

Η Μπέλα Χαντίντ στην πασαρέλα της «Victoria’s Secret» / AP

Σε ανάρτηση που αργότερα διέγραψε, η Χαντίντ σχολίασε με αυτοσαρκασμό: «Εντάξει, ας μην προσποιούμαστε ότι αυτά τα φτερά δεν ζύγιζαν 20 κιλά… αλλά πόσο όμορφα ήταν!»

Candice Swanepoel,Adriana Lima,Joan Smalls,Bella Hadid,Jasmine Tookes,Gigi Hadid,Imaan Hammam,Alessandra Ambrosio

Η Μπέλα Χαντίντ στην πασαρέλα της «Victoria’s Secret» / AP

Candice Swanepoel,Adriana Lima,Joan Smalls,Bella Hadid,Jasmine Tookes,Gigi Hadid,Imaan Hammam,Alessandra Ambrosio

Η Μπέλα Χαντίντ στην πασαρέλα της «Victoria’s Secret» / AP

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.