Χαρισόπουλος: Η σχέση του με τη Δανάη Μπάρκα μετά το πρόωρο τέλος του «Πάμε Δανάη»

October 7, 2025


Ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, κατά την οποία μίλησε για το νέο τηλεοπτικό του βήμα, αποκάλυψε ποια είναι η σχέση του με τη Δανάη Μπάρκα μετά το πρόωρο τέλος του Πάμε Δανάη, αναφέρθηκε στα νούμερα της κρατικής τηλεόρασης, ενώ σχολίασε και την πρόσφατη εξομολόγηση της Βίκυς Καγιά.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


Ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, κατά την οποία μίλησε για το νέο τηλεοπτικό του βήμα, αποκάλυψε ποια είναι η σχέση του με τη Δανάη Μπάρκα μετά το πρόωρο τέλος του Πάμε Δανάη, αναφέρθηκε στα νούμερα της κρατικής τηλεόρασης, ενώ σχολίασε και την πρόσφατη εξομολόγηση της Βίκυς Καγιά.

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Χαρισόπουλου στο Πρωινό

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.