Μόνος και με άνοια στα γενέθλια του ο Γιώργος Μαρίνος – Η τελευταία φωτογραφία

July 3, 2025


Γιώργος Μαρίνος: Τα γενέθλιά του, αν και πέρασαν χωρίς φώτα και κάμερες, υπενθύμισαν την ανάγκη για σεβασμό, στήριξη και αξιοπρέπεια στους καλλιτέχνες της παλιάς γενιάς, που έδωσαν ζωή στη σκηνή, αλλά σήμερα βρίσκονται στη σκιά.ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


Γιώργος Μαρίνος: Τα γενέθλιά του, αν και πέρασαν χωρίς φώτα και κάμερες, υπενθύμισαν την ανάγκη για σεβασμό, στήριξη και αξιοπρέπεια στους καλλιτέχνες της παλιάς γενιάς, που έδωσαν ζωή στη σκηνή, αλλά σήμερα βρίσκονται στη σκιά.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.