Στον ρυθμό της Eurovision κινούνται οι φανατικοί της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί στην Ελβετία σε λίγες μόνο εβδομάδες. Τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν, με τη Σουηδία να έχει κλειδώσει στην πρώτη θέση.Η Αυστρία είναι στη δεύτερη θέση με τον καλλιτέχνη JJ να συζητιέται για την υπέροχη φωνή του. Γαλλία, Ισραήλ και Ολλανδία, βρίσκονται στην πρώτη πεντάδα ενώ ακολουθούν η Φινλανδία, το Βέλγιο, η Εσ…
Στον ρυθμό της Eurovision κινούνται οι φανατικοί της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί στην Ελβετία σε λίγες μόνο εβδομάδες. Τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν, με τη Σουηδία να έχει κλειδώσει στην πρώτη θέση.
Η Αυστρία είναι στη δεύτερη θέση με τον καλλιτέχνη JJ να συζητιέται για την υπέροχη φωνή του. Γαλλία, Ισραήλ και Ολλανδία, βρίσκονται στην πρώτη πεντάδα ενώ ακολουθούν η Φινλανδία, το Βέλγιο, η Εσθονία, η Τσεχία και η Αλβανία.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όμως, έχει το ποια τραγούδια συγκεντρώνουν τις περισσότερες προβολές στο YouTube. Αν και οι αριθμοί δεν κρίνουν πάντα το αποτέλεσμα, σίγουρα όμως δείχνουν τη δυναμική κάποιων χωρών για τη μεγάλη βραδιά της Eurovision.
Το «Bara Bada Bastu» της Σουηδίας, αυτή τη στιγμή, έχει 7.200.000 προβολές και αποτυπώνει με κάθε τρόπο το γκελ που κάνει η εν λόγω χώρα.
Η Πολωνή τραγουδίστρια Γιουστίνα Στετσκόφσκα, με το τραγούδι «GAJA», μετρά ήδη 4.100.000 προβολές. Αν και στις αποδόσεις των στοιχημάτων φιγουράρει στην 24η θέση, φαίνεται ότι το τραγούδι προσελκύει το ενδιαφέρον. Άλλωστε και η ίδια η ερμηνεύτρια είναι γνωστή, αφού είχε εκπροσωπήσει ξανά την Πολωνία στη Eurovision το 1995.
Η Ολλανδία αναμένεται να κερδίσει μία καλή θέση, την ίδια στιγμή που στο YouTube το κομμάτι «C’est la vie» έχει 3.500.000 προβολές. Ο Κλοντ, ερμηνευτής, έχει το δικό του φανατικό κοινό αφού έχει βραβευτεί ως ο «Καλύτερος Καλλιτέχνης της Χρονιάς» από τον ραδιοφωνικό σταθμό Qmusic.
Από τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει ο Εσθονός Τόμι Κας με το «Espresso Macchiato». Από την πρώτη στιγμή το τραγούδι απασχόλησε, ενώ προκάλεσε και αντιδράσεις. Η Codacons, μια καταναλωτική ένωση, έχει καταθέσει προσφυγή στην Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση (EBU), αμφισβητώντας το αν «είναι σωστό να επιτραπεί ένα τραγούδι που προσβάλλει μια χώρα και μια ολόκληρη κοινότητα» να συμμετέχει στον διαγωνισμό. Ο γερουσιαστής του ακροδεξιού κόμματος Lega, Gian Marco Centinaio, έφτιαξε προεκλογικό φυλλάδιο με στιγμιότυπο του Cash να πίνει καφέ από χάρτινο ποτήρι στο βίντεο του τραγουδιού, με τη λεζάντα «όποιος προσβάλλει την Ιταλία πρέπει να μείνει εκτός Eurovision». Ο Centinaio έγραψε στο Instagram: «Αυτός ο τραγουδιστής πρέπει να έρθει στην Ιταλία για να δει πώς δουλεύουν οι καλοί άνθρωποι πριν γράψει τόσο χαζά τραγούδια γεμάτα στερεότυπα». Και κάπως έτσι, το τραγούδι μετρά 3.300.000 προβολές!