H Kαλομοίρα σε μια απκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της, ενώ εξομολογήθηκε ότι έχει κάνει πολλές «τρέλες» για να πετύχει στο τραγούδι.Δείτε επίσης: Η εξομολόγηση της Καλομοίρας για το γάμο της: «Σκεφτόμουν σε περίπτωση που χωρίσουμε…»Ιδιαίτερο βάρος έδωσε και στο κομμάτι της ζήλιας στη σχέση της αλλά και για το πως αντιμετωπίζει τις περιπτώσεις …
H Kαλομοίρα σε μια απκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της, ενώ εξομολογήθηκε ότι έχει κάνει πολλές «τρέλες» για να πετύχει στο τραγούδι.
Δείτε επίσης: Η εξομολόγηση της Καλομοίρας για το γάμο της: «Σκεφτόμουν σε περίπτωση που χωρίσουμε…»
Ιδιαίτερο βάρος έδωσε και στο κομμάτι της ζήλιας στη σχέση της αλλά και για το πως αντιμετωπίζει τις περιπτώσεις γυναικών που έρχονται να μιλήσουν στον σύζυγό της.
Συγκεκριμένα είπε: «Έρωτας είναι για μένα στην αρχή μιας σχέσης, μετά έρχεται η αγάπη και είναι κάτι πιο βαρύ. Υπάρχει ζήλεια στο ζευγάρι, αν έρθει μια κοπέλα και μιλήσει στον σύζυγό μου θα τη μαλώσω. Αν έρθει κάποιος και μιλήσει σε εμένα είναι διαφορετικό από το να μιλήσει κάποια στον Γιώργο».
Για την σχέση της με τον σύζυγό της αναφέρει ακόμα πιο ειδικά:
«Αλλάζει το ζευγάρι μετά τα παιδιά, όσοι λένε το αντίθετο είναι ψεύτες, γιατί αλλάζουν τα πάντα. Ο Γιώργος είναι πολύ ειλικρινής και με εκνευρίζει αυτό, μερικές φορές θέλω να κάνει τον ‘Κινέζο’».
Για την παιδική της ηλικία
Αρχικά, δήλωσε: «Γενικά έχω άγχος, δεν ξέρω τι μου το προκαλεί, αλλά είναι πάντα εκεί. Έχω νεύρα, αλλά είναι δημιουργικό νεύρο, τότε μου βγαίνουν τα καλύτερα. Είμαι πολύ καλά αυτόν τον καιρό. Θα περιέγραφα τον εαυτό μου με τις λέξεις “ευγνώμων, θετική και με αγάπη”».
Για την παιδική της ηλικία είπε ότι θυμάται τον ευατό της να βρίσκεται στο υπόγειο και να τραγουδάει με τις ώρες.
«Με συγκινεί όταν με βλέπω μικρή. Σαν κορίτσι είχα πολύ ενθουσιασμό και όνειρα. Ακολουθούσα τους κανόνες μικρή, αλλά θέλω να μάθω στα παιδιά μου να μην τους ακολουθούν πάντα», είπε η αγαπημένη τραγουδίστρια.
Συμπληρώνει ότι: «Μικρή άκουγα πολύ Δέσποινα Βανδή και Άννα Βίσση. Δεν επιλέγω τραγούδια με τον Γιώργο, του λέω ‘το είδος σου, το είδος μου».
Για την καρίερα της
Η Καλομοίρα μίλησε για την καριέρα της και είπε πως έκανε τρέλες για να πετύχει στο τραγούδι.
«Στο Fame Story ζήτησαν εξετάσεις κι ο γιατρός δεν ήθελε να μου τις δώσει, γι’ αυτό πήγα στο νοσοκομείο κι έκανα ότι ήμουν άρρωστη», εξομολογήθηκε.
αγάπη”».
Όσο για το νέο της τραγούδι;
«Για το νέο μου τραγούδι ‘Rolling’ άκουσα μόνο μια γραμμή και είπα ‘τρελαίνομαι, αυτό είναι’», είπε ενθουσιασμένη.