Ανήμερα της 25ης Μαρτίου, η Κατερίνα Καινούργιου είχε καλεσμένο στην εκπομπή της τον Μάκη Δελαπόρτα. Κατά τη διάρκεια της συζήτησής του για τους μεγάλους πρωταγωνιστές του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, η παρουσιάστρια έκανε μια αποκάλυψη για τη συνέντευξη που είχε πάρει από τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.«Έχω πάρει μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, όταν ήμουν πρωτοετής φοιτήτρ…
Ανήμερα της 25ης Μαρτίου, η Κατερίνα Καινούργιου είχε καλεσμένο στην εκπομπή της τον Μάκη Δελαπόρτα. Κατά τη διάρκεια της συζήτησής του για τους μεγάλους πρωταγωνιστές του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, η παρουσιάστρια έκανε μια αποκάλυψη για τη συνέντευξη που είχε πάρει από τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.
«Έχω πάρει μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, όταν ήμουν πρωτοετής φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο. Ήταν φίλος του μπαμπά μου, έμενε στο Χαλάνδρι, ήταν στα τελευταία του. Ήμουν πρωτοετής και έπρεπε να δώσω εργασία για το τέλος της χρονιάς.
Ήταν συγκλονιστικός, ευγενέστατος, αλλά έβγαζε έναν θυμό για την Αλίκη. Δεν θα τη δημοσιεύσω ποτέ, αυτά που ακούστηκαν δεν θα έπρεπε να έχουν ακουστεί. Έβγαζε μια πικρία και έναν θυμό. Φορούσε μια μποpντό ρόμπα και με δυσκόλευε η ομιλία του», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.
«Και για μια άλλη ηθοποιό πολύ γνωστή που είναι τώρα στη ζωή, δύσκολη ηθοποιός ακούγεται ότι είναι, αλλά πολύ σπουδαία, μιλούσε με τα χειρότερα. Το θυμάμαι και έλεγα πώς θα τα ακούσει αυτά τα πράγματα ο καθηγητής. Μιλούσε με τα χειρότερα, του είχε φερθεί πολύ άσχημα» αποκαλύπτει η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα.
Κατερίνα Καινούργιου
Άλλος άνθρωπος: Όταν η αγνώριστη Κατερίνα Καινούργιου παρουσίαζε δίσκο των Goin’ Through το 2005 (video)
ΗΚατερίνα Καινούργιουδεν ήταν πάντα ξανθιά και με αναλογίες μοντέλου. Πριν από 18 χρόνια, στο ξεκίνημα της καριέρας της στον χώρο της τηλεόρασης, είχε τελείως διαφορετική όψη.
Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκίνησε την καριέρα της το2005στην εκπομπή«Χωρίς Ταμπού»της Μαρίας Μπεκατώρου στοΤηλεάστυ, όχι ως παρουσιάστρια αλλά κάνοντας την πρακτική της και παρουσιάζοντας διάφορα ρεπορτάζ.
Στα 20 της χρόνια η Κατερίνα ήταν καστανή, με σγουρά μαλλιά, μεγαλύτερη μύτη, περισσότερα κιλά, μικρότερες αναλογίες και ασφαλώς πολύ πιο… φυσική. Πιθανότατα ακόμα και οι Goin’ Through, τους οποίους συνάντησε το 2005, στην απονομή του χρυσού τους δίσκου«La Sagrada Familia»,θα δυσκολεύονταν να την αναγνωρίσουν.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.