19k likes σε 48 ώρες: Η Ελένη Ράντου χωρίς ρετούς σε ολόσωμη φωτογραφία μόνο με το μπικίvι της

October 14, 2023


Στην Κύπρο επέστρεψε θεατρικά η Ελένη Ράντου φέτος, μετά από 20 χρόνια, με την παράσταση «Το πάρτυ της ζωής μου» και εκεί, αποφάσισε να κάνει και το τελευταίο της μπάνιο για φέτος. Επίσης, η Ελένη Ράντου ήταν καλεσμένη στο Πρωινό και μας συγκλόνισε μιλώντας για την ασθένεια της μητέρας της, η οποία πάσχει από άνοια.Η ηθοποιός, που μέσα από τον λογαριασμό της στο facebook μοιράζεται πολλές στιγμές …


Στην Κύπρο επέστρεψε θεατρικά η Ελένη Ράντου φέτος, μετά από 20 χρόνια, με την παράσταση «Το πάρτυ της ζωής μου» και εκεί, αποφάσισε να κάνει και το τελευταίο της μπάνιο για φέτος. Επίσης, η Ελένη Ράντου ήταν καλεσμένη στο Πρωινό και μας συγκλόνισε μιλώντας για την ασθένεια της μητέρας της, η οποία πάσχει από άνοια.

Η Ελένη Ράντου χωρίς ρετούς σε ολόσωμη φωτογραφία μόνο με το μπικίvι της

Η ηθοποιός, που μέσα από τον λογαριασμό της στο facebook μοιράζεται πολλές στιγμές από την καθημερινότητά της, θέλησε να αποχαιρετήσει και το καλοκαίρι δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της με μαγιό. Η Ελένη Ράντου, απόλαυσε το τελευταίο της μπάνιο – για φέτος- σε μια από τις παραλίες της Λεμεσού, το οποίο φαίνεται να ευχαριστήθηκε στο έπακρο.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε, τη βλέπουμε να ποζάρει με ένα μαύρο μπικίνι σε μια παραλία της Λεμεσού, ενώ στη λεζάντα σημειώνει, «Το τελευταίο μπάνιο του καλοκαιριού στη Λεμεσό!!! Κύπρο σ’ ευχαριστώ γι’ αυτή την τεράστια αγκαλιά! Δε θέλω να τελειώσει…»

Απογοητευμένη από την ανθρωπότητα η Ελένη Ράντου: «Χίλιες φορές με σκυλιά παρά με ανθρώπους, τους αντιπαθώ»

Η Ελένη Ράντου σε συνέντευξή της στο περιοδικό Gala και τον Κώστα Μπουρούση αναφέρθηκε στους λόγους που πολλές φορές οι άνθρωποι την απογοητεύουν και έχει φτάσει στο σημείο να τους μισεί, δηλώνοντας πως με τα σκυλιά είναι χίλιες φορές καλύτερα.

Παράλληλα, διαβάστε εδώ την σοκαριστική αποκάλυψη που έκανε η Ελένη Ράντου για την πιο δύσκολη περίοδο στη ζωή της.

Θυμάστε κάποιο αγαπημένο ταξίδι;

Ήταν στην Αιθιοπία. Μια φίλη υιοθέτησε ένα παιδί από εκεί κι είχαμε πάει για να επισκεφτούμε το ορφανοτροφείο. Η ματιά των ανθρώπων με συγκλόνισε. Ένιωσα ότι τα μάτια τους μπορώ να τα εμπιστευτώ. Έχω τρέλα με τους ανθρώπους.

Ελένη Ράντου

Δύσκολο να τους αγαπάς;

Είναι οδυνηρό. Και με έχουν πληγώσει και με έχουν προδώσει κι έχω μισήσει τους ανθρώπους. Έχω φτάσει στο σημείο να πω χίλιες φορές με σκυλιά παρά με ανθρώπους. Παρ’ όλα αυτά υπερτερεί η αγάπη τελικά.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.