Σωτήρης Τσαφούλιας: «Πέτα και φώτισε το Σύμπαν. Μία ψυχή που ταλαιπωρήθηκε όσο λίγες…» – Η συγκλονιστική ανάρτηση του σκηνοθέτη για την Μαίρη Χρονοπούλου (photo)

October 8, 2023


Μας ανατρίχιασε ο Σωτήρης Τσαφούλιας μέσα από μία συγκλονιστική ανάρτηση που έκανε αποχαιρετώντας την Μαίρη Χρονοπούλου. Επίσης, ο άνθρωπος που φρόντιζε «πνευματικά» και ήταν κοντά στην Μαίρη Χρονοπούλου, εμφανίστηκε καταρρακωμένος και με δάκρυα στα μάτια μίλησε για την σπουδαία ηθοποιό.«Φώτισε τις καρδιές μας, πάει τώρα να φωτίσει και το Σύμπαν», έγραψε ο γνωστός σκηνοθέτης για τη σπουδαία ηθοποι…


Μας ανατρίχιασε ο Σωτήρης Τσαφούλιας μέσα από μία συγκλονιστική ανάρτηση που έκανε αποχαιρετώντας την Μαίρη Χρονοπούλου. Επίσης, ο άνθρωπος που φρόντιζε «πνευματικά» και ήταν κοντά στην Μαίρη Χρονοπούλου, εμφανίστηκε καταρρακωμένος και με δάκρυα στα μάτια μίλησε για την σπουδαία ηθοποιό.

«Φώτισε τις καρδιές μας, πάει τώρα να φωτίσει και το Σύμπαν», έγραψε ο γνωστός σκηνοθέτης για τη σπουδαία ηθοποιό που έπαιξε για τελευταία φορά στην τρίτη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς «Έτερος Εγώ» της COSMOTE TV.

«Πέτα και φώτισε το Σύμπαν. Μία ψυχή που ταλαιπωρήθηκε όσο λίγες…»

Συγκεκριμένα, ο γνωστός σκηνοθέτης έκανε σήμερα Σάββατο 7 Οκτωβρίου μία συγκλονιστική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook για την κορυφαία πρωταγωνίστρια που απολαύσαμε για σχεδόν έξι δεκαετίες.

«Μία Ψυχή που ταλαιπωρήθηκε όσο λίγες και που φώτισε τις καρδιές μας, πάει τώρα να φωτίσει και το Σύμπαν. Κάνε αυτό που ξέρεις και μπορείς. Πέτα και λάμψε. Μόνο ευγνωμοσύνη».

Η τελευταία φορά που η Μαίρη Χρονοπούλου καθήλωσε το κοινό ήταν τέλη 2021 αρχές 2022 όταν η σπουδαία ηθοποιός έπαιξε έναν μικρό αλλά μοναδικό ρόλο σε ένα από τα επεισόδια της τρίτης σεζόν της τηλεοπτικής σειράς «Έτερος Εγώ» της COSMOTE TV.

Ο ρόλος που κλήθηκε να παίξει η Μαίρη Χρονοπούλου, που πέθανε σε ηλικία 90 ετών στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» μετά από το μοιραίο όπως αποδείχτηκε χτύπημα στο κεφάλι μετά από πτώση στο σπίτι της, ήταν μικρός. Λίγες ατάκες όλες κι όλες είπε στη σειρά. Στο συγκεκριμένο επεισόδιο του «Έτερος Εγώ» η Μαίρη Χρονοπούλου έπαιξε απολύτως πειστικά μία αθυρόστομη γυναίκα του υποκόσμου.

Η ηθοποιός είχε μιλήσει για τον ρόλο της και ξεκαθάρισε πως μπορεί να ήταν μόλις 10 με 12 ατάκες, αλλά η αξία του σκηνοθέτη Λευτέρη Τσαφούλια και η γοητεία που ασκούσε στους πάντες την έκαναν να πει αμέσως το «ναι».

«Γοητεύει το σύμπαν ο Τσαφούλιας, είμαι τυχερή που δούλεψα μαζί του. Είναι ο μεγάλος γητευτής. Ήταν μεγάλη εμπειρία. Τον κοιτούσαμε στα μάτια. Είναι δοτικότατο άτομο. 10 – 12 ατάκες ήταν όλες κι όλες. Άξιζε όμως, τον κόπο», είχε πει η Μαίρη Χρονοπούλου για τη συμμετοχή της στη σειρά.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι είχε μαγευτεί με τη σειρά. Έτσι όταν τελείωσε τη δική της σκηνή συνέχισε να πηγαίνει για καιρό στα γυρίσματα και να τα παρακολουθεί.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.